کد خبر: 3599992
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳

معرفی علمای شاخص در برنامه «ضیافت»

گروه فعالیت‌های قرآنی: یکی از برنامه‌هایی که شبکه قرآن و معارف سیما برای مخاطبان در ایام ماه مبارک رمضان تدارک دیده است برنامه «ضیافت» است که طبق سنوات گذشته به معرفی علمای شاخص و برجسته می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) یکی از برنامه‌های پرمخاطب شبکه قرآن و معارف سیما در ایام ماه مبارک رمضان که به صورت زنده روی آنتن می‌رود، برنامه‌ای تحت عنوان «ضیافت» به تهیه‌کنندگی سیدافضل میرلوحی است که محوریت آن نیز پرداختن به زندگی علمای طراز اول متقدم و متأخر است.
بنابر این گزارش این برنامه امسال نیز در روزهای ماه مبارک رمضان پخش می‌شود و یکی از تفاوت‌های عمده آن نسبت به سال‌ گذشته لوکیشن برنامه است، به این معنا که این برنامه از حرم حضرت معصومه(س) به صورت زنده تقدیم علاقه‌مندان خواهد شد و علت اصلی پخش آن از این مکان مقدس این است که قم همواره مرکز فقاهت و بروز و ظهور علمای بنام جهان اسلام بوده است.
این برنامه از بخش‌های مختلفی تشکیل شده که در یکی از بخش‌ها یک نفر از بستگان آن عالم، یا یکی از شاگردان و یا یکی از کارشناسانی که در مورد ایشان پژوهش کرده‌اند در مورد ویژگی‌ها و زندگی عالم مورد بحث، صحبت می‌کنند، اما بخش دیگری از این برنامه نیز مربوط به پخش مستند از محل تولد، زندگی و تمام مواردی که به آن عالم مربوط بوده اختصاص دارد و در سه قسمت بین صحبت‌های کارشناس پخش می‌شود.
این برنامه طبق سنوات گذشته در روز 29 شعبان با حضور یکی از علمای برجسته به پیشواز رمضان المبارک می‌رود و به دلیل اینکه در طلیعه ماه رمضان جامعه قرآنی کشور با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند و این مراسم به صورت زنده از شبکه قرآن پخش می‌شود، لذا اولین قسمت از برنامه «ضیافت» از تاریخ دوم ماه رمضان روی آنتن خواهد رفت.
در این برنامه به طیف‌های مختلفی از علمای طراز اول به لحاظ موقعیت زمانی زندگی آنها نسبت به ما پرداخته شده و ضمن اینکه به علمای معاصر یا نسبتا دور پرداخته‌ می‌شود علمای خلف، یعنی کسانی که از متقدمان محسوب می‌شوند نیز معرفی خواهند شد.
امسال نیز زندگی‌ نامه علمایی مانند شهید ثالث ملا محمد برقانی که به دست بهائیان شهید شد، علامه سید‌ابوالحسن رفیعی قزوینی که از اساتید امام خمینی(ره) بوده‌اند، آقا ضیاء‌الدین عراقی، سید صدر‌الدین صدر از مراجع قبل از آیت الله بروجردی، سید‌محمد‌کاظم عصار، سید‌ابوالحسین لاری که در قیام جنوب کشور علیه انگلیس در زمان قاجار حضور داشت، شیخ مرتضی طالقانی و تعدادی دیگر از آیات عظام را شاهد و ناظر خواهیم بود.
یادآور می‌شود، زمان پخش این برنامه هر روز از ساعت 19 تا اذان مغرب خواهد بود و اجرای برنامه نیز بر عهده سیدوحید مرتضوی مجری توانمند شبکه قرآن و معارف سیما است.
captcha