کد خبر: 3600923
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷
بازوند:

یک میلیون و 433 هزار لرستانی واجد رای دادن هستند

گروه اجتماعی: استاندار لرستان با بیان این‌که شرکت مردم در انتخابات تامین‌کننده و تضمین‌کننده امنیت ملی است، اظهارکرد: تعداد واجدین رای دادن در استان یک میلیون و ۴۳۳ هزار و ۶۰۹ نفر بوده و ۱۷۶۶ شعبه ثابت و سیار آماده دریافت رای مردم است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان امروز، 29 اردیبهشت در ستاد انتخاباتی استان در جمع خبرنگاران با تقدیر از مشارکت و حضور پرشور مردم اظهار کرد: علی‌رغم این‌که هنوز زمان زیادی از آغاز انتخابات نگذشته، شاهد حضور پر شور مردم در حوزه‌های انتخابات استان هستیم و تقاضا داریم مردم در اولین فرصت و ساعات اولیه در انتخابات شرکت کنند.
وی با بیان این‌که شرکت مردم در انتخابات تامین‌کننده و تضمین‌کننده امنیت ملی است، افزود: امروز روز اقتدار ملی و نظام جمهوری اسلامی و روز جشن و شادی و عید ملی ماست.
بازوند ادامه داد: رای مردم نشان‌دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی است و تهدید را به فرصت تبدیل می‌کند.
استاندار لرستان با بیان این‌که تاکنون ۸۸ هزار نفر در انتخابات شرکت کرده‌اند، گفت: تمامی شعب استان آمادگی لازم را برای اخذ آرا دارند و مشکل خاصی در حوزه‌های انتخاباتی وجود ندارد. همچنین هیئت‌های بازرسی، نظارت و اجرایی مشغول گرفتن رای مردم هستند.
وی با اشاره به این‌که رای مردم امانت است و از آن به‌خوبی پاسداری می‌شود، ادامه داد: هم اکنون تعداد واجدین رای دادن در استان یک میلیون و ۴۳۳ هزار و ۶۰۹ نفر بوده و ۱۷۶۶ شعبه ثابت و سیار آماده دریافت رای مردم است.از این تعداد شعبه ۱۰۴۰ مورد ثابت و ۷۲۶ شعبه به صورت سیار آرای مردم را جمع‌آوری می‌کنند.
استاندار لرستان با بیان این‌که ۷۲۵ شعبه شهری و ۱۰۴۱ روستایی هم‌اکنون فعال هستند، گفت: همچنین ۵۶۶ شعبه مکانیزه در شش شهر خرم‌آباد، کوهدشت، الیگودرز، دلفان و دورود برای اخذ آرای انتخابات شورای شهر درنظر گرفته شده است.
وی تعداد عوامل اجرایی را ۳۷ هزار و ۸۷۸ پرسنل اعلام کرد و گفت: ۱۸ هزار و ۵۵۹ بازرس، ۷۸۰۰ نفر نیروی انتظامی در این انتخابات حضور دارند و ۲۶۸۹ بازرس شورا هم‌اکنون کار حفاظت از آرای مردم استان را به عهده دارند.
استاندار لرستان تعداد رای اولی‌های استان را ۳۷ هزار و ۱۳۹ نفر اعلام کرد و افزود: از تمامی مردم درخواست می‌کنیم در انتخابات شرکت کنند و پای صندوق‌های رای بیایند چراکه حضورآنان باعث افزایش اقتدار نظام می‌شود.
captcha