کد خبر: 3602195
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶
رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیان قزوین:

آمریکا برای تأمین منافع خود، حتی به هم‌پیمانانش هم رحم نمی‌کند

گروه سیاسی: رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیان استان قزوین با اشاره به جنایات و توطئه‌های آمریکا، گفت: آمریکا غیر قابل‌ اعتماد است و برای تأمین منافع خود، حتی به هم‌پیمانانش هم رحم نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه قزوین، حجت‌الاسلام ابوالفضل مصطفایی، صبح امروز در جمع مسئولان حلقه‌های صالحین طلاب بسیجی که در سالن اجتماعات سازمان بسیج طلاب و روحانیان استان برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور حماسی ملت ایران در انتخابات، گفت: این حضور پاسخ محکمی به دشمنان بود و نشان داد که مردم هنوز پای آرمان‌های انقلاب، امام(ره) و رهبری معظم انقلاب ایستاده‌اند.
رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیان استان قزوین با اشاره به جنایات و توطئه‌های آمریکا، ادامه داد: آمریکا غیرقابل‌اعتماد است و برای تأمین منافع خود، حتی به هم‌پیمانانش هم رحم نمی‌کند.
وی با اشاره به این‌که دشمن به دنبال تضعیف توان دفاعی ایران اسلامی است، افزود: باید توان دفاعی کشور به‌گونه‌ای باشد که دشمن حتی خیال حمله به ایران را در سر نپروراند.
حجت‌الاسلام مصطفایی در ادامه به امضای سند ۲۰۳۰ اشاره کرد و آن را مغایر با چارچوب‌های دینی خواند و گفت: جمهوری اسلامی ایران اسناد بالادستی محکم و متقنی دارد که برگرفته‌ از دستورات قرآن است و وقتی‌که چنین سرمایه در اختیار ما است چه ضرورتی دارد که‌ از کشورهای غربی دستور بگیریم.
رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قزوین در پایان بابیان این‌که امید و اعتماد به شیطان بزرگ و قدرت‌های مادی سراب بی‌حاصلی است که سبب خسران در دنیا و آخرت می‌شود، گفت: طلاب و روحانیون باید به رسالت بصیرت‌افزایی و روشنگری خود عمل کنند.
captcha