گروه فرهنگی: معاون سیاسی امنیتی استاندار گفت: حضور شکوهمند در انتخابات یعنی پاسداشت ارزشهایی که خانم دباغ برای عظمت این انقلاب آفرید و مردم قدر شناسی کرده و میدان را خالی نکردند.
به گزارش از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از همدان، محمدابراهیم الهی تبار، معاون سیاسی امنیتی استادار همدان پیش از ظهر امروز سوم خرداد در مراسم اختتامیه مسابقه کتابخوانی زنی از تبار الوند، اظهار کرد: روز آزادی خرمشهر تبلور واقعی پیروزی خون بر شمشیر و مقاومت ملت ایران در مقابل استکبار است.
وی افزود: باور اینکه دوباره خونین شهر خرمشهر شود باورش برایمان سخت بود اما این پیروزی رخ داد.
الهی تبار با بیان اینکه روز آزادسازی خرمشهر بر لب یک ملت هم خنده بود و هم گریه،تصریح کرد: با آزادسازی خرمشهر تاریخ سیاسی منطقه دگرگون شد و دلارهای کشورهای مرتجع بی تاثیر شده و سلاح های قدرتهای شرق و غرب در برابر ایستادگی مردم بی تاثیر شد.
وی گفت: در آن زمان روسیه سلاحهای قوی را در اختیار عراق قرار میداد و تجهیزات نظامی این کشور وابسته به روسیه بود.
وی افزود: امریکا اطلاعات و تحرکات منطقهای ما را در اختیار عراق قرار میداد و برخی کشورهای عربی هم نیرو به عراق اعزام میکردند و ایران در تحریم اقتصادی نفتی بود اما نیروهای ما جانانه آمدند و خرمشهر به دامن ایران برگشت.
وی تصریح کرد: در آن زمان کسی بیکار نبود، مادران فرزندانشان را روانه میدان میکردند و از طرفی هم جبهه را پشتیبانی میکردند.
الهی تبار اظهار کرد: خانم دباغ شخصیتی منحصر به فرد است که بخاطر اعتقاد به راهی که داشت و برای اینکه ملتی را ا زیر استعمار و استثمار نجات دهد زجرهای زیادی را تحمل کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار اظهار کرد: آن زمان انقلابی بودن به معنای مبارزه ، زندان، شکنجه و اعدام بود اما الان انقلابی بودن و اهل مبارزه بودن خیلی هزینه ندارد.
وی گفت: نباید انقلاب و ارزشها را فدای منافع سیاسی خود کنیم بلکه اگر انقلابی هستیم باید خود را فدای ارزشهای انقلابی کنیم.
وی به حضور پرشور مردم در انتخابات اشاره و اظهار کرد: اولین پیام انتخابات برای دشمنان این بود که مردم همچنان پایبند و پشتیبان ارزشهای انقلاب هستند.
وی تصریح کرد: قدرت و اقتدار ما بر گرفته از صندوقهای رای ماست و حضور شکوهمند در انتخابات یعنی پاسداشت ارزشهایی که خانم دباغ برای عظمت این انقلاب آفرید و مردم قدر شناسی کرده و میدان را خالی نکردند.