کد خبر: 3603385
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷

بهانه‌هایی برای مهرورزی در «ماه نشان»

گروه فعالیت‌های قرآنی: ویژه‌برنامه «ماه نشان» در ایام ماه مبارک رمضان هر شب به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

به گزارش خبرگزای بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، «ماه نشان» کاري از گروه اطلاع‌رساني شبکه قرآن و معارف سيما است که در شب‌های ماه مبارک رمضان از این شبکه پخش می‌شود.
این برنامه که با موضوع کلی رمضان و بهانه‌هایی برای مهر ورزیدن است، شب گذشته، 5 خردادماه با حضور محمود گلابچی، چهره ماندگار جمهوری اسلامی ايران و حافظ کل قرآن کريم، حسين کرمی، قاري بين‌المللی قرآن کريم، حسين يارقلي و حجت‌الاسلام والمسلمين حسين حلوائيان، مهمان خانه‌های مخاطبان بود.
گفتنی است؛ گزارش‌های حسين فردی، قاری بين‌المللی قرآن کريم از مسجد الزهرا(س) و همچنین سخنرانی حجت‌الاسلام کافي از بخش‌های دیگر این برنامه بود.
یادآور می‌شود، «ماه نشان» با اجراي سيدمصطفي موسوي و محمد نصرآبادي، هر شب ساعت ۲۳:۳۰ روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۳/۰۶ - ۰۹:۲۹
0
0
برپایی از این دست مراسم‌ها باعث ارتقاء سطح علاقمندان می‌شود
captcha