کد خبر: 3603508
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱
ویژه ماه مبارک رمضان؛

اعزام 830 مبلغ به نقاط محروم سیستان‌وبلوچستان

گروه اجتماعی: رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زاهدان گفت: در ماه رمضان امسال و به منظور بهره‌مندی هرچه بیشتر روزه‌داران از برکات این ماه مبارک، 830 روحانی مبلغ و بانوی مبلغه به نقاط محروم استان اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام علی خیور، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زاهدان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: در ماه رمضان امسال و به منظور بهره‌مندی هرچه بیشتر روزه‌داران از برکات این ماه مبارک، 830 روحانی مبلغ و بانوی مبلغه به نقاط محروم استان اعزام می‌شوند.
وی تصریح کرد: از این تعداد،560 نفر روحانی بومی و مقیم استان هستند که از طریق سامانه ثبت‌نام کردند و 270 مبلغ و مبلغه نیز از شهرستان‌های مختلف از جمله مشهد مقدس، قم مقدس و اصفهان وارد استان می‌شوند.
مسئول اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: برپایی نماز جماعت، برنامه‌های قرآنی، تبیین مسائل شرعی و احکام دینی، بیان معضلات اجتماعی و نکات اخلاقی و همچنین ترویج و تبلیغ فرهنگ سیره اهل بیت(ع) از جمله وظایف مبلغان در این ایام است.
وی با اشاره به نقش موثر مبلغان دینی درارتقای معنویت در جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی افزود: مقابله با آسیب‌های اجتماعی از مهمترین مسائلی است که حل و رفع آن مدنظر مقام معظم رهبری قرار دارد و بارها بر آن تاکید داشته‌اند.
خیور اظهار کرد: همچنین با توجه به اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی از مهمترین مسائل روز جامعه و از نیازهای اساسی کشور است، مبلغان می‌توانند در کنار آموزش معارف دینی و تبیین نکات اخلاقی، بر ترویج راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی نیز تأکید کنند.
captcha