کد خبر: 3604032
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳

13 کاروان از کردستان به حج تمتع امسال اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: مدیرکل حج و زیارت استان کردستان با اشاره به اینکه 13 کاروان از کردستان به حج تمتع امسال اعزام می‌شوند، گفت: از این تعداد 12 کاروان در استان اهل سنت و یک کاروان آن تشیع است.

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل حج و زیارت استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: تا کنون يک هزار و 550 نفر با مراجعه به كاروان های اعلام شده در سطح استان نسبت به ثبت نام در کاروان حج تمتع اقدام کرده اند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 12 کاروان در استان کار ثبت‌نامی زائران را انجام داده‌اند، افزود: با توجه به شور و اشتیاق زائران که به این سفر معنوی دارند، احتمال افزایش یک کاروان به کاروان‌های استان وجود دارد.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان با اشاره به اینکه 13 کاروان از کردستان به حج تمتع امسال اعزام می‌شوند اعلام کرد: از این تعداد 12 کاروان در استان اهل سنت و یک کاروان آن تشیع است.

ناظمی جلال، در خصوص نحوه اعزام زائران به سرزمین وحی بیان کرد: هنوز فرودگاه اعزام زائران استان مشخص نشده، اما احتمال دارد از فرودگاه همدان به سرزمین بیت‌الله الحرام اعزام شوند.

وی در پایان یادآور شد: حج و زیارت کردستان و عوامل اجرایی آن نهایت تلاش را در هرچه بهتر خدمات رسانی به زائران انجام می‌دهند و امیدواریم زائران کردستانی همراه با زائران سراسر کشور الگوی خوبی برای وحدت و همدلی دیگر زائران کشورهای دیگر باشند.

captcha