کد خبر: 3604799
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵

«حُسن خلق» و «تکریم» دو عامل مهم در جذب مردم به جلسات قرآن است

گروه فعالیت‌های قرآنی: محمود حمیداوی با اشاره به جلسات قرآنی ماه رمضان در شهرستان رامشیر و استقبال خوب مردم از این جلسات گفت: معتقدم دو کار می‌تواند در جذب مردم به این جلسات کمک کند؛ اولین نکته چیزی است که در خود قرآن آمده و ویژگی رسول اکرم(ص) بوده است و آن «حُسن خلق» و دیگری «تکریم» است.

محمود حمیداوی، عضو جامعه قرآنی شهرستان رامشیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: به مناسبت ماه رمضان همه روزه در مساجد شهرستان مجالس قرآنی و در کنار آن جلسات خانگی قرآن نیز دایر است. جشن‌ها و محافلی نیز در روزهای آتی به مناسبت‌های پیش رو در دست اقدام است.

وی گفت: یکی از برنامه‌های قرآنی «پله پله تا بهشت» است که در آن در کنار تلاوت قرآن، به استناد هر جزء از قرآن کریم که قرائت می‌شود، 10 دستور از قرآن برای کسی که می‌خواهد زندگی‌اش قرآنی باشد بیان می‌کنیم. مسجد الزهرا(س)، مؤسسه اهل البیت(ع) در بخش بانوان و بخش آقایان میزبان این جلسات است.

حمیداوی که خود ارائه معارف قرآنی را در این برنامه برعهده دارد، افزود: در این جلسات نکات محوری هر جزء بیان می‌شود، در جلسات گذشته بر اساس آیات قرآن شیوه توکل، شیوه روابط عمومی، شیوه استعانت از خدا، صبر و استقامت در کارها، اطمینان از یاری خداوند، حقوق همسر، کمک به ایتام، روزه‌داری و تمام اموری که در زندگی انسان قرار دارد بیان شد.

این مدرس قرآن گفت: اگر انسان به آیات قرآن نگاه کند از لابه‌لای آیات، مطالبی را می‌بیند که واقعاً لذت می‌برد و به ترتیب قرآنی انسان کمک می‌کند.

عضو جامعه قرآنی شهرستان رامشیر با اشاره به استقبال خوب جوانان از جلسات قرآنی ماه رمضان گفت: معتقدم دو کار می‌تواند در جذب مردم به این جلسات کمک کند؛ اولین نکته چیزی است که در خود قرآن آمده و ویژگی رسول اکرم(ص) بوده است و آن «حُسن خلق» است و دوم «تکریم» است؛ اگر مردم احترام ببینند، کار خوب و مطلب خوب ببینند، می‌آیند. اگر در هیئت‌های و مجالس روی این دو موضوع کار کنیم واقعاً مثمرثمر خواهد بود. باید فضای حضور مردم را به خوبی برای آنها فراهم کنیم و استقبال خوبی از آنها داشته باشیم.

captcha