کد خبر: 3605204
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹

افزایش 112 درصدی شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن علوم پزشکی قم

گروه فعالیت‎های قرآنی: مدیر امور قرآنی دانشگاه علوم پزشکی قم از رشد 112 درصدی دانشجویان این دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‎های علوم پزشکی کشور خبرداد.

سید محمد محمدی در گفت وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم گفت: بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت  از آبان ماه 95 لغایت تیرماه 96 در سه مرحله دانشگاهی،سراسری و مرحله ملی در حال برگزاری است.
وی افزود: مرحله نخست این جشنواره به اتمام رسیده و نفرات حائز شرایط به مراحل بعدی جشنواره معرفی خواهند شدند.؛ مخاطبان قرآنی جشنواره وزارت بهداشت سه گروه اساتید ، کارکنان و دانشجویان  دانشگاه‎های علوم پزشکی کشور هستند.
مدیر قرآنی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهارکرد: بخش‎های این جشنواره  شامل بخش شفاهی، معارف وسیره معصومین(ع)، کتابخوانی، پژوهشی، فناوری، ادبی، هنری و نشریات است که  در سال جاری 455 نفر از دانشگاه علوم پزشکی قم در این جشنواره ثبت نام کرده‎اند که این میزان نسبت به سال گذشته 112 درصد رشد داشته است.
وی گفت: از بین این شرکت کنندگان 293 کارمند و 27 نفر استاد و 132 نفر دانشجو  و مجموعا 455 نفر حضور داشته و دارند؛ مرحله  دانشگاهی بخش معارف و سیره معصومین علیهم السلام  اواخر اسفندماه سال گذشته برگزار و از بین 250 نفر شرکت کننده علوم پزشکی قم  48  نفر حائز رتبه های اول تا سوم شدند که در ‎مراسم جداگانه ای از آنها با هدا لوح تقدیر و هدایای نقدی با حضور مسئولین دانشگاه تقدیر بعمل آمد.
محمدی اظهارکرد: مرحله سراسری بخش معارف و سیره معصومین در مناطق 7 گانه کشور به صورت غیر متمرکز و همزمان روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه برگزار گردید که از دانشگاه علوم پزشکی قم در این مرحله  17 نفر که حد نصاب لازم حضور در این مرحله را احراز کرده بودند شرکت کردند که نتایج آن متعاقبا از طرف دبیرخانه مرکزی واقع در ستاد وزارت بهداشت اعلام خواهد شد . 
وی گفت: مرحله شفاهی جشنواره روز سه شنبه 12 اردیبهشت با حضور 100 نفر از  متسابقین در سه گروه اساتید ،کارکنان و دانشجویان  برگزارشد که از این تعداد 41 نفر حائز رتبه‎های اول تا سوم شدند و نفرات اول این بخش در صورت احراز حد نصاب حضور در مرحله کشوری به مسابقات سراسری اعزام خواهند شد. 
محمدی بیان کرد: بقیه شرکت کنندگان که تعداد آنان بالغ بر 100 نفر است در سایر بخش‎ها به رقابت پرداختند که این بخش‎ها شامل بخش کتاب‎خوانی، بخش پژوهش، بخش فناوری، بخش ادبی،هنری و نشریات است.
وی عنوان کرد: این جشنواره در مرحله سراسری در بخش حفظ و قرائت قرآن کریم به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 25 تیرماه لغایت 28تیرماه برگزار خواهد شد که در اختتامیه جشنواره از نفرات برگزیده در سایر بخش های جشنواره با حضور وزیر بهداشت و کلیه مسئولین دانشگاهی و وزارتی تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد.
captcha