کد خبر: 3605459
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۷

«خشت‌هایی برای بهشت» در نمایشگاه قرآن

گروه اجتماعی: غرفه «خشت‌هایی برای بهشت» با هدف طرح توسعه حرم علوی در نمایشگاه قرآن راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، غرفه «خشت‌هایی برای بهشت» که در راستای توسعه حرم علوی است، در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از سوی ستاد بازسازی عتبات عالیات راه‌اندازی شده است.
این طرح که با مشارکت اپراتور همراه اول انجام می‌شود، مشترکان این اپراتور می‌توانند با عضویت در این طرح و پرداخت روزانه 110 تومان، به میزان یک خشت در ساخت شبستان حضرت فاطمه(س) در جوار حرم حضرت امیرالمومنین علی(ع) سهیم شوند.
عضویت در این طرح با ارسال عدد  110 به شماره 8888 بوده و علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به سایت این ستاد مراجعه و در این طرح مشارکت کنند.
در بخش دیگری از این غرفه ماکت شبستان حضرت فاطمه(س) در جوار حرم امیرالمؤمنین(ع) و همچنین بخشی از ضریح قدیمی حضرت مسلم بن عقیل در کوفه به نمایش درآمده است، تابلوهایی از تصاویر مراحل ساخت شبستان حضرت فاطمه زهرا(س) نیز برای مخاطبان دیدنی است.
captcha