کد خبر: 3605820
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۱

محفلی جذاب و متنوع در مجتمع فرهنگی سرچشمه+ صوت و عکس

گروه جلسات و محافل: مجتمع فرهنگی سرچشمه در شب‌های ماه مبارک رمضان محفلی قرآنی و متنوع با مدیریت محمدحسین سعیدیان، قاری و داور بین‌المللی کشورمان برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل باشکوه قرآنی، به همت مجتمع فرهنگی سرچشمه واقع در میدان بهارستان، خیابان صیرفی‌پور هر شب در ماه مبارک رمضان از ساعت 23 تا 1 بامداد با مدیریت محمدحسین سعیدیان، قاری و داور بین‌المللی کشورمان برگزار می‌شود.

محفلی جذاب و متنوع در مجتمع فرهنگی سرچمشه+صوت وعکس

این محفل قرآنی، علاوه بر تلاوت قرآن، برنامه‌های متنوع دیگری همچون مسابقه قرآنی، مناجات‌خوانی، مشاوره، نمایش طنز و... را در خود می‌بیند که اقشار مختلف مردم را به این محفل جذب می‌کند.

در ابتدای محفل قرآنی 11 خرداد‌ماه، ارائه محفوظات توسط زهرا شهسواری و سیدمحمدطه کاشی اجرا شد و سعیدیان سؤالاتی را از این دو حافظ خردسال مطرح کرد و آنها به این سؤالات پاسخ گفتند.

محفلی جذاب و متنوع در مجتمع فرهنگی سرچمشه+صوت وعکس

در ادامه سعید خواجوی، قاری و مدرس قرآن کریم، دقایقی به قرائت دعای سحر پرداخت و جلالیان، مجری برنامه، ترجمه فقرات دعا را به صورت دکلمه اجرا کرد. از جمله برنامه‌های ویژه دست‌اندرکاران این برنامه، فراهم کردن فضایی مجزا برای بازی کودکان و نوجوانان در بیرون از سالن آمفی تئاتر مجتمع سرچشمه هست تا خانواده‌ها، راحت‌تر از این محفل قرآنی بهره برند.

سپس حسین سلمانی، قاری نوجوان و از شاگردان محمدحسین سعیدیان دقایقی به تلاوت آیاتی از سوره مبارکه روم پرداخت و فضای سالن آمفی تئاتر مجتمع سرچشمه را منور به نور قرآن کرد.

محفلی جذاب و متنوع در مجتمع فرهنگی سرچمشه+صوت وعکس

تمام برنامه‌ها، هر شب یک موضوع اخلاقی را دنبال می‌کند و موضوع شب 11 خردادماه مفهوم «رازداری» بود که تمام برنامه‌ها حول این مفهوم می‌گشت.

در ادامه گروه نمایش آقای بختیاری، نمایشی از سلسله نمایش‌های طنز حسن و شهرزاد را با موضوع رازداری اجرا کردند. سپس حجت‌الاسلام سعیدی درباره مبحث راز‌داری با استناد به آیات و روایات دقایقی به سخنرانی پرداخت. از جمله نکاتی که سعیدی به آن اشاره کرد راهکارهای نبرد انسان با شیطان و غلبه بر او با استفاده از آیات قران و اهل بیت(ع) بود که به انسان کمک می‌کند تا بر شیطان غلبه کند. سپس دقایقی در باب فضائل و رذائل اخلاقی و ویژگی‌های شیعیان صحبت گفت و تصریح کرد: یکی از صفات شیعیان حفظ آبروی مردم و رازداری است.

محفلی جذاب و متنوع در مجتمع فرهنگی سرچمشه+صوت وعکس

در پایان این محفل قرآنی، محمدعلی علیان، نوجوان قرآنی، دقایقی ابتهال معروف «حب‌الحسین(ع)» را خواند. سپس علی نیکزاد، مربی قرآن کودک و نوجوان، به اجرای مسابقه میان کودکان و نوجوانان پرداخت. در ادامه گزارش تصویری و تلاوت حسین سلمانی ارائه می‌شود.

کد

دریافت

captcha