کد خبر: 3606347
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۴

آغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+عکس

گروه فعالیت‌های قرآنی: نمایشگاه قرآن و عترت تبریز شب گذشته در نگارخانه دانشگاه هنر اسلامی تبریز آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، نمایشگاه قرآن و عترت تبریز شب گذشته در نگارخانه دانشگاه هنر اسلامی تبریز آغاز به کار کرد.
آغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویر
ابراهیم لایقی، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در حاشیه افتتاح این نمایشگاه، با اشاره به اینکه تمسک به قرآن و مفاهیم متعالی آن عامل سعادت جوامع بوده و  عمل کردن به آموزه‌های قرآنی جامعه را از آسیب‌ها مصون می‌دارد، گفت: این نمایشگاه همزمان با ایام ماه مبارک رمضان برگزار شده و کارکرد مراکز فرهنگی و قرآنی و فعالیت‌های انجام شده در این عرصه را در بوته سنجش قرار می‌دهد.  
وی افزود: نمایشگاه  یاد شده  با هدف شناسایی، معرفی و نمایش آخرین دستاوردهای قرآنی در حوزه‌های فرهنگی، هنری و علمی و همچنین زمینه سازی مناسب برای آشنایی اقشار و گروه های مختلف با فعالیت‌های قرآنی و کمک به ارتقای کمی و کیفی برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی از سیزدهم خردادماه تا نهم تیرماه برپا خواهد بود.  
لایقی تصریح کرد: این نمایشگاه در بخش‌های مختلفی برگزار می‌شود که از آن جمله می‌توان به بخش آثار نفیس هنری، رسانه‌های دیجیتال، عفاف و حجاب، انتشارات قرآنی، کودک و نوجوان، خانواده و هنر آشپزی رمضان اشاره کرد.  
معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، خاطرنشان کرد: نمایشگاه قرآن و عترت از سیزدهم خرداد تا نهم تیرماه سال‌جاری از ساعت18/30 الی ٢٤ در نگارخانه دانشگاه هنر اسلامی تبریز واقع در بلوار آزادی بعد از میدان حکیم نظامی نرسیده به چهارراه طالقانی برپا خواهد بود.
آغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویرآغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویرآغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویرآغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویرآغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویرآغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویرآغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت در تبریز+تصاویر
captcha