کد خبر: 3606375
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸

هدف اصلی انقلاب، تحقق تمدن اسلامی در جهان است

گروه اجتماعی: رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل گفت: هدف اصلی امام(ره) از انقلاب، زمینه‌سازی برای تحقق تمدن اسلامی در جهان بود؛ ایشان به دنبال جهانی شدن اسلام و فراگیر ساختن مکتب انسان‌ساز اسلام در سطح جهانی بود.

حجت‌الاسلام محسن عارفی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: حکومت طاغوت، مخالفان بسیاری داشت و علما و روشنفکران زیادی با آن مبارزه می‌کردند، اما جسارت، شجاعت و استقامتی که در امام خمینی(ره) وجود داشت، مثال زدنی بود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل اظهار کرد: امام(ره) هرگز معتقد به اصلاحات و تغییرات جزئی در حکومت نبودند، بلکه خواستار یک تغییر انقلابی و بنیادین بوده و با اصل نظام شاهنشاهی مخالف بودند.
وی ادامه داد: ایشان قله ایمان و شجاعت بود و شعار « ما می‌توانیم» را به معنای واقعی تبدیل به گفتمان عمومی کردند؛ یکی از یاران امام می‌گوید در تمامی حالات، چه قبل از پیروزی انقلاب و چه بعد از پیروزی، هرگز ناکامی را در سیمای ایشان مشاهده نکردم چرا که امام هدف و مقصودی والا داشت.
عارفی بیان کرد: هدف اصلی امام(ره) از انقلاب، زمینه‌سازی برای تحقق تمدن اسلامی در جهان بود؛ ایشان به دنبال جهانی شدن اسلام و فراگیر ساختن مکتب انسان‌ساز اسلام در سطح جهانی بود.
وی افزود: امام(ره) یک انسان انقلابی و مرشد حقیقی بود و در تلاتم روزگار، قبل و بعد انقلاب، نوسانی در حرکت انقلابی امام دیده نشد؛ این بسیار مهم است که انسانی سال‌ها، چه در غربت و تبعید، چه در پیروزی انقلاب اسلامی و چه در دوران سخت جنگ تحمیلی، روحیه صلابت و انقلابی خود را حفظ کند و لحظه‌ای سست نشود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل عنوان کرد: امام(ره) بر خلاف آن روحیه جدی و پرصلابتی که در مقابله با دشمن داشتند، مظهر اخلاق نیکو و ساده زیستی بودند؛ خود را خادم ملت می‌دانستند و همواره حامی مستضعفان بودند؛ این روحیه باید الگوی مسئولین باشد.
captcha