به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، کتاب «ابوعلی کجاست» عنوان کتاب زندگینامه خودگفته شهید مرتضی عطایی معروف به «ابوعلی» است که توسط نشر معارف و از سوی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی منتشر شده است. تحقیق این کتاب که نخستین کتاب از مجموعه کتابهای «تاریخ شفاهی جبهه مقاومت انقلاب اسلامی» است، از سوی محمدمهدی رحیمی نوشته شده و نوید نوروزی آن را تدوین کرده است. در این کتاب 144 صفحهای علاوه بر زندگینامه خودگفته شهید مرتضی عطایی، شعرهای این شهید و عکسهایی از دوران حیات و حضور وی در جبهه مقاومت نیز به چاپ رسیده است. در مقدمه این کتاب میخوانیم: «ابوعلی کجاست؟ این سؤال را سه دسته میپرسند: دسته اول داعشیها و فتنهگران تکفیری هستند که در عملیات بصرالحریر، عکس شاخص فاطمیون دستشان بود و در به در دنبال ابوعلی میگشتند. آنها مدام با ترس از اسرا میپرسیدند ابوعلی کجاست؟
دسته دوم دلبستگان به مذاکره و لبخند دشمناند که از رزم ابوعلی و امثال او متعجباند و درحال تمسخر. به اینها باشد، کل توان دفاعی کشور را تعطیل میکنند و ابوعلیها را تنها میگذارند. دسته سوم با افسوس و آرزو میگویند: «وَ لا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ» و افسوس میخورند و آرزو میکنند که مانند ابوعلی، روزیخور آستان الهی شوند و جاودانه بمانند! کتاب «ابوعلی کجاست؟» حاصل 10 ساعت گفتوگو با مرتضی عطایی(ابوعلی) از رزمندگان لشکر فاطمیون است.
این مصاحبهها در مرداد95 در شهر مشهد ضبط شد تا در کتاب خاطرات شهید مصطفی صدرزاده استفاده شود، اما با شهادت ایشان فرصتی برای چاپ خاطرات ابوعلی پیش آمد تا دسته اول و دوم و سوم، سؤالشان را دوباره بپرسند که «ابوعلی کجاست؟»
در بخش دیگری از این کتاب آمده است: در عملیات بصر الحریر دشمن نه نفر اسیر گرفت که پنج نفر از آنها را به شهادت رساند و چهار نفر دیگر در ماه رمضان سال 95 با اسرای مسلحین معاوضه شدند، یکی از این اسرا حیدر محمدی بود. مسلحین موقع اسارتش عکس شاخص فاطمیون را به او نشان داده و گفته بودند، ابوعلی کجاست؟ میگفت: «ابوعلی دیگر به منطقه نرو اگر رفتی اسیر نشو که برایت نقشهها دارند.!»
علاقهمندان میتوانند این کتاب را از واحد توزیع دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به نشانی تهران، بلوار کشاورز، خیابان 16 آذر، پلاک 60، حسینیه هنر و یا با تماس با شماره 09199038270 و یا از طریق سايت پاتوق کتاب: ketabroom.ir یا دفتر مرکزي نشر معارف قم یا از طریق فروشگاههای پاتوق کتاب و ديگر مراکز توزيع محصولات فرهنگی تهیه کنند.