به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ابتسام داشی، معاون پیشگیری سازمان بهزیستی لرستان در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی لرستان که امروز چهارشنبه، ۱۷ خردادماه در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: در سال ۹۴، آمار سه هزار و 551 مورد طلاق در استان ثبت شده است این در حالیاست که این آمار در سال ۹۵ به سه هزار و 638 مورد رسیده است که نزدیک به ۳ درصد در این راستا افزایش داشتیم.
وی با اشاره به اینکه در یکسری از شهرستانهای استان کاهش و در یکسری از شهرستانها افزایش طلاق داشتیم، عنوان کرد: در شهر خرمآباد هیچگونه افزایش طلاق نداشتیم این در حالیاست که بیشترین رشد طلاق در استان در شهرستانهای، بروجرد، کوهدشت، نورآباد و درود بوده است.
داشی عنوان کرد: در سال ۹۴، آمار ۱۹ هزار ازدواج داشتیم که در این راستا برای ۳ هزار و ۱۰۰ نفر از جوانان آموزش پیشاز ازدواج توسط سازمان بهزیستی برگزار شده است.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی لرستان با اشاره به اینکه آموزش زندگی خانواده برای چهار هزار و ۶۶۰ نفر در سال گذشته انجام شد، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از دو هزار زوج برای طلاق به مراکز مشاوره سازمان بهزیستی مراجعه کردند که از این آمار ۱۸ درصد سازش داشتند.
وی عنوان کرد: مشکلات اعتیاد، اختلالات روانشناختی، خیانت و بیکاری بیشترین آسیبهای اجتماعی استان لرستان هستند.