کد خبر: 3607354
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۶

ششمین دیدار با خانواده شهدای قرآنی در سال 96/ دیدار با خانواده شهید رمضان

گروه جهاد و حماسه: ششمین دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهدای قرآنی امروز اختصاص به خانواده شهید پورابراهیمی داشت که سال گذشته در ماه رمضان در حلب سوریه شهید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) ششمین دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهدای قرآنی در سال 96 اختصاص به گفت‌و‌گو با خانواده شهید حسینعلی پورابراهیمی از شهدای مدافع حرم داشت.

در ابتدای این دیدار رحیم قربانی؛ رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در سخنانی با اشاره به سنت چهارساله بازدید از خانواده شهدای قرآنی از سوی جامعه قرآنی اشاره کرد و گفت: تاکنون بالغ بر 240 مورد از این دیدارها به انجام رسیده است و علاوه بر آن سازمان قرآن و عترت بسیج قرآن موفق بر برگزاری چهار یادواره شهدای قرآنی با نام «سوره‌های سرخ» شده است و بالغ بر 140 مستند در مورد زندگی این شهدا ساخته و عرضه کرده است.

وی ادامه داد: امروز هم در دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان توفیقی دست داد که دیداری از خانواده شهید مدافع حرم شهید حسینعلی پورابراهیمی داشته باشیم که سال گذشته در حلب سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این گزارش حاکی است در ادامه این دیدار همسر شهید پورابراهیمی  اشاره‌ای اجمالی به زندگی همسر شهیدش کرد و گفت: حاج حسین 22 خرداد سال گذشته و پس از مجروحیت ناشی از اصابت ترکش خمپاره در بیمارستانی در حلب سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد و در نتیجه باید به او لقب شهید رمضان داد.

وی ادامه داد: شهید پورابراهیمی متولد سال 1350 در یکی از روستاهای آستانه اشرفیه در استان گیلان بود که از همان اوان کودکی به امر آموزش قرآن اهتام ویژه‌ای داشت و چون برای اعزام معلم قرآنی باید از شهر رشت اقدام صورت می‌گرفت لذا اقدامات لازم برای این کار را شخصاً به انجام می‌رساند به طوری‌ که در روستای آنها عده کثیری کودک و نوجوان مشتاق فراگیری قرآن بودند.

همسر شهید پورابراهیمی در ادامه گفت: این شهید بزرگوار از همان دوران نوجوانی و جوانی روحیه جهادی داشت به طوری که با وجود آن که سن و سالش برای رفتن به جبهه مناسب نبود اما سابقه دو سال حضور در صحنه‌های دوران دفاع مقدس را داشت.

وی افزود: این شهید بزرگوار به کار گروهی اعتقاد فراوانی داشت و لذا در جریان فعالیت‌های فرهنگی و آموزش قرآن که در پایگاهی در مسجد روستای کردمحله به انجام می‌رسید سعی در جذب حداکثری افراد علاقه‌مند به آموزش قرآن داشت.

این همسر شهید گفت: سال 81 عازم تهران شدیم، اما این مسئله موجب نشد که شهید پورابراهیمی دمی از آموزش قرآن دست بردارد و نکته جالب توجه اینکه همزمان با فعالیت‌های آموزشی، سعی بر آن داشت که به دلیل شرایط نامناسب آموزشی دوران نوجوانی و جوانی خود ادامه تحصیل دهد که در نتیجه این روند را تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد.

وی با اشاره به اینکه سال 91 ما مجدد از تهران به رشت بازگشت داشتیم تأکید کرد: در این سالها با بزرگ شدن دو فرزندمان، شهید پورابراهیمی اهتمام ویژه‌ای به آموزش قرآن به ویژه پسر کوچکترمان داشت و هر سه‌شنبه با حضور در مسجد بازار رشت او را در محافل قرآنی شرکت می‌داد.

این همسر شهید در ادامه در مورد اعزام شهید پورابراهیمی به سوریه گفت: وی 25 سال سابقه کار داشت و هر زمان که صحبت از اعزام می‌کرد با مخالفت اطرافیان مواجه می‌شد چرا که هم شغل خطیری داشت و هم اینکه به او می‌گفتند تو دینت را به این انقلاب به انجام رسانده‌ای اما ایشان بهمن سال 94 به سوریه عزیمت می‌کنند و فروردین 95 مجدد به ایران بازمی‌گردند و در اعزام مجدد خود یعنی 29 اردیبهشت دیگر همه ما مطمئن بودیم که بازگشتی برای وی در کار نیست.

وی در پایان سخنان خود گفت: این شهید بزرگوار 14 خرداد سال گذشته و مصادف با سالروز ارتحال امام(ره) مجروح و پس از یک هفته به شهادت نائل می‌شود.

این گزارش حاکی است در ادامه این دیدار پسر بزرگ شهید پورابراهیمی نیز به بیان خاطراتی از دورانی که نزد پدر به آموزش قرآن مشغول بود پرداخت و سپس گزیده‌ای از وصیت نامه پدر شهیدش را نیز قرائت کرد و در ادامه از سوی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ به خانواده این شهید لوح تقدیری اهدا شد.

captcha