کد خبر: 3607398
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۵
بازخوانی سخنان حجت‌الاسلام تقوی:

هیچ بیماری دست خالی از شفاخانه قرآن برنمی‌گردد

گروه جهاد و حماسه: حجت‌الاسلام تقوی گفت: قرآن را باید از حسينه‌ها و مساجد وارد زندگی مردم كرد؛ چراكه كلام وحی شفاخانه‌ای است که هیچ بیماری از آن دست خالی برنمی‌گردد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمهدی تقوی، مديرعامل خبرگزاری ايكنا در سخنانی در ۲۱ آبان‌ماه 1391 گفت: در حال حاضر عالم هستی به يك انسداد و بن بست فكری و عملی و به دنبال آن اقتصادی، سياسی و امنيتی رسيده كه موجب سردرگمی و بلاتكليفی و اضطراب بین‌المللی در مردم شده به طوری كه مردم نمی‌دانند آينده بشريت به چه سمتی كشيده خواهد شد و چه زمانی بحران‌های مختلف آن‌ها را در خود فرو می‌برد.

وی با بيان اينكه تنها مكتبی كه مدعی است نسخه‌ای برای نجات بشريت دارد، مكتب اسلام و تشيع است، خاطرنشان كرد: ما در دورانی زندگی می‌كنيم كه خداوند ما را رسولان اين عصر قرار داده و اگر نتوانيم اين راه را به درستی به ديگران معرفی كنيم، جامعه متحمل خسارت بزرگی می‌شود.

حجت‌الاسلام تقوی اظهار كرد: دفاع از حريم فكری بشريت اصل حيات است كه زمان و مكان جغرافيايی نمی‌شناسد. حال سوال اين است؛ در جنگ نرم دشمن و جهاد بزرگ چه چيزی برای عرضه وجود دارد؟ آيا جز قرآن و اهل بيت(ع) حرف ديگری برای گفتن وجود دارد؟

وی تصريح كرد: نسخه‌های مختلفی برای نجات بشريت با قوانين قرآن وجود دارد و ساختارها بايد مبتنی بر حقايق و معارف قرآن باشد، خبرگزاری ايكنا می‌خواهد اين جريان را پررنگ و تسهيل كرده و همه را به بحث اصلی متصل سازد.

حجت‌الاسلام تقوی افزود: خبرگزاری ايكنا يک خبرگزاری كاملاً تخصصی است که به دنبال تبيين جامعيت و جهانی كردن قرآن است؛ تخصصی بودن ايكنا به اين دليل است كه قرآن كتاب انسان‌ساز و هدايتگر در همه عرصه‌هاست و می‌توان از عقل بشر در ذيل هدايت‌های قرآنی استفاده كرد، ايكنا وظيفه تبيين جامعيت و جهانی بودن قرآن را برعهده دارد و مختص هيچ قوم و قبيله‌ای نيست به همين دليل اخبار ايكنا به زبان‌های مختلف دنيا ترجمه می‌شود.

حجت‌الاسلام تقوی با بيان اينكه ايكنا وظيفه دارد جامعيت معارف قرآن را به‌صورت كاملاً تخصصی و كاربردی به‌عنوان كتاب بندگی و زندگی در كنار هم معرفی كند، گفت: قرآن را بايد از حسينه‌ها و مساجد وارد زندگی مردم كرد؛ چراكه كلام وحی شفاخانه‌ای است كه هيچ بيماری از آن دست خالی برنمی‌گردد.

به گفته وی، برخی از موضوعات در ايكنا در حالت يك جراحی بزرگ بررسی می‌شود و ابعاد مختلف آن كنكاش می‌شود به‌طور مثال بحث عرفان‌های كاذب در دانشگاه‌ها، در دستور كار خبرگزاری ايكنا بوده و در اين خصوص ۲۳ نشست تخصصی برگزار شد، در واقع ايكنا می‌خواهد به دغدغه‌های جامعه در ابعاد مختلف پاسخ دهد و ميزانی باشد برای همه فعاليت‌ها؛ چرا كه علمی كه به قرآن پيوند نخورده باشد تأييد نشده و ثمردهی نخواهد داشت.

captcha