کد خبر: 3607781
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۴

اهانت به روزه‌داران در دو مسجد «کمبریج»

گروه بین‌الملل: افراد ناشناس پنج‌شنبه، 18 خرداد در اقدامی اسلام‌ستیزانه، به قرار دادن تکه‌های گوشت خوک پشت شیشه‌های جلویی خودروی نمازگزاران در محوطه دو مسجد در شهر «کمبریج» انگلیس، اقدام کردند.

اهانت به روزه‌داران در دو مسجد «کمبریج»
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «گمبریج نیوز»، به دنبال حوادث تروریستی منچستر و لندن در روزهای اخیر و افزایش جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان در سرتاسر انگلیس، روزه‌داران دو مسجد در شهر کمبریج مورد اهانت قرار گرفتند.
سخنگوی پلیس کمبریج در این باره گفت: این حوادث به عنوان جرم ناشی از نفرت تحت بررسی قرار دارد و پلیس نیروهای گشت خود را در اطراف دو مسجد افزایش داده است.
مؤسسه بررسی جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان نیز گزارش داد: مطلع شدیم نمازگزاران مسجد «عمر الفاروق» در کمبریج بعد از اتمام نماز تکه‌های گوشت خوک در پشت شیشه‌های چهار خودرو یافته‌اند.
این مؤسسه افزود: هر روز شاهد گزارش‌هایی از قرار دادن تکه‌های گوشت خوک در جلوی مساجد برای اهانت به روزه‌داران هستیم.
بنابر این گزارش، اعمال ضد اسلامی در لندن پس از حوادث تروریستی اخیر پنج برابر افزایش یافته است.
captcha