کد خبر: 3608079
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵

کرسی تلاوت قرآن در آزادشهر برگزار شد

گروه جلسات و محافل: یکصد و نود و نهمین کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم، ویژه ماه مبارک رمضان در آزادشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یکصد و نود و نهمین کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم، ویژه ماه مبارک رمضان، با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی و مردم قرآن دوست استان گلستان و این شهرستان در مسجد امام جواد(ع) آزادشهر برگزار شد.
بخش آغازین این برنامه با زمزمه دعای سلامتی امام زمان (ارواحنافداه) به صورت دسته‌جمعی بود و در ادامه علی امینی از قاریان جوان و ممتاز استانی به تلاوت آیاتی از قرآن پرداخت. در ادامه سهیل ولی‌زاده، حافظ کل قرآن از حافظان نوجوان شهرستان مینودشت به ارائه محفوظاتشان و پاسخ به سؤالات حاضران در این محفل نورانی پرداخت.
از دیگر بخش‌های این مراسم اجرای محمد‌حسین موحد از قاریان ممتاز استان گلستان از شهر گنبد کاووس بود. سپس بخشی از زندگینامه، سیره اخلاقی و فرازی از وصیت‌نامه شهید عبدالکریم نصیری‌رضی، شهید شاخص این جلسه قرائت شد.
در ادامه این برنامه سیدمحمد حسینی‌واعظ، پژوهشگر قرآنی به سخنرانی پیرامون برنامه‌های مفید و اثر بخش و نرم‌افزارهای قرآنی ویژه تلفن همراه پرداخت.
گفتنی است؛ بخش تفسیر موضوعی این محفل نورانی نیز برعهده حجت‌الاسلام میرفیضی، مدیر حوزه علمیه الغدیر آزادشهر بود.
یادآور می‌شود، اعطای لوح یادبود به خانواده شهید شاخص محفل، دعای ختم و پذیرایی به صرف افطار پایان بخش برنامه‌های یکصد و نود و نهمین کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم بود.

captcha