کد خبر: 3608377
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷

جلسه هم‌اندیشی مسئولان و نخبگان قرآنی در شادگان در حال برگزاری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: نشست نخبگان قرآنی شهرستان شادگان به‌منظور بیان مشکلات فعالان قرآنی و برنامه‌ریزی جهت اجرای فعالیت‌های قرآنی در شهرستان در فرمانداری شادگان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، جلسه هم‌اندیشی نخبگان قرآنی و مسئولان شهرستان شادگان به میزبانی فرمانداری این شهرستان امروز 21 خردادماه برگزار شده است.

جعفر منیعات از فعالان قرآنی شهرستان شادگان در گفت‌وگو با ایکنای خوزستان، گفت: این جلسه با هدف رفع مشکلات نخبگان قرآنی در زمینه تحصیل و اشتغال، اهمیت به نخبگان قرآنی و برنامه‌ریزی جهت انجام فعالیت‌های قرآنی در شهرستان برگزار شده است

وی ادامه داد: پیش از این جلسه نیز جلسات متعددی با مسئولان شهرستان و با حضور فرماندار شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد و مصوباتی هم در این خصوص داشته اما به مرحله اجرا نرسیده است.

منیعات بیان کرد: هم‌اکنون تعدادی از نخبگان قرآنی از آقایان و بانوان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان به نمایندگی از نخبگان قرآنی شادگان در این جلسه شرکت می‌کنند تا به بیان مشکلات نخبگان قرآنی به ویژه اشتغال آن‌ها با مسئولان شهرستان بپردازند.

captcha