کد خبر: 3609476
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸

درخشش هنرمند لرستانی در جشنواره فیلم فلامینگو

گروه فرهنگی: جایزه بهترین فیلم‌برداری جشنواره فیلم فلامینگو به محمد حدادی برای فیلم‌برداری «وقت نهار» رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد فیلم کوتاه «وقت نهار» به کارگردانی علی‌رضا قاسمی که پیش‌از این نامزدی نخل طلای فیلم کوتاه جشنواره کن را در کارنامه خود دارد و در ماه آینده در جشنواره فیلم کوتاه پالم اسپرینگز آمریکا رقابت خواهد کرد در تازه‌ترین موفقیت خود جایزه بهترین فیلم‌برداری چهارمین دوره جشنواره فیلم فلامینگو آمریکا را دریافت کرد.
بنابراین گزارش، محمد حدادی، فیلم‌بردار جوان سینمای ایران و هنرمند بروجردی که تاکنون افتخاراتی چون جایزه فیلم‌برداری جشنواره‌های کرونوگراف، سینما حقیقت و شرکت در کمپ استعدادیابی جشنواره فیلم برلین را در کارنامه خود دارد.
چهارمین دوره جشنواره فیلم فلامینگو در تاریخ ١٥ ژوئن برابر با ٢٥ خرداد فیلم‌های راه‌یافته به بخش مسابقه و برگزیدگان خود را در دانشگاه آتلانیک فلوریدا به نمایش خواهد گذاشت.
captcha