کد خبر: 3609515
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹

برگزاری مراسم «احیا شب قدر» در 800 مسجد شهر یزد

گروه معارف: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان یزد از برگزاری مراسم «احیا شب قدر» در 800 مسجد و مرکز فرهنگی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، حجت‌الاسلام خلیل سلطانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان یزد ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن ایام جانسوز شهادت سرور و مولای متقیان حضرت امیر المؤمنین علی (ع) اظهار کرد: با توجه به اهمیت احیاء شب های قدر و بهره وری معنوی از این شب های با برکت و گرامی، امسال مراسم احیاء شب های 19، 21 و 23 رمضان المبارک 1438 در 800 مسجد، تکیه، حسینیه و بقاع متبرک و بعضی از مراکز دانشگاهی و فرهنگی همراه با برنامه های متنوعی همچون اقامه نماز قضا، قرائت دعا های جوشن کبیر و مجیر و ادعیه دیگر، سخنرانی روحانیون و مراسم ویژه قرآن بر سر نهادن برگزار خواهد شد.
وی با توجه به اهمیت این مراسم از ائمه جماعات و هیات امناء مساجد خواست ضمن آماده کردن محل برگزاری مراسم با ارائه خدمت بهتر به میهمان، برای بهره وری بیشتر مردم از این مراسم بکوشند.
وی از سخنران نیز درخواست کرد، علاوه بر موضوعات مهم جامعه مهم جامعه، به شخصیت ویژه امیر المؤمنین علی (ع) نیز توجه و این الگوی فضیلت ها را به مردم معرفی کنند.

captcha