کد خبر: 3610319
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۳

برگزاری محفل انس با قرآن گرامیداشت شهدای ترور در خرم‌آباد

گروه فعالیت‌‌های قرآنی: به‌مناسبت گرامیداشت یاد و خاطرشهدای حمله تروریستی تهران مهدیه هراتی و هانیه اکبریان یک محفل انس با قرآن در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌مناسبت گرامیداشت یاد و خاطرشهیده مهدیه هراتی و شهیده هانیه اکبریان از شهدای ترور که طی خردادماه جاری در حادثه تروریستی تهران به شهادت رسیدند، یک محفل انس با قرآن‌کریم ویژه بانوان در خرم‌آباد برگزار شد.
در این محفل انس با قرآن‎کریم جمعه، 26 خردادماه در حسینیه حبیب بن مظاهر خرم‌آباد برگزار شد، ضمن تلاوت آیاتی از کلام نورانی وحی، از نفرات برگزیده چهلمین دوره مسابقات قرآن‌کریم مرحله شهرستانی خرم‌آباد تجلیل به عمل آمد.
یادآور می‌شود، در هفدهم خرداد ماه جاری عناصر تکفیری صهیونیستی با حمله به حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) و مجلس شورای اسلامی تعدادی از هموطنان‌مان را به شهادت رساندند که در این حادثه، شهیده مهدیه هراتی و هانیه اکبریان از استان لرستان به فیض عظمای شهادت نائل آمدند.
captcha