کد خبر: 3610627
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲

«ضیافت الحسین» باشکوه‌تر از سال گذشته + عکس

گروه جلسات و محافل: ویژه‌برنامه «ضیافت‌الحسین» در میدان امام حسین(ع) همزمان با آغاز ماه رمضان با مشارکت هیئت رزمندگان اسلام، سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ و فرهنگسرای شهر در حال برگزاری است و در این برنامه چهار نفر از قاریان ممتاز به جزءخوانی می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ویژه‌برنامه «ضیافت‌الحسین» در میدان امام حسین(ع) تهران همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان با مشارکت هیئت رزمندگان اسلام، سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ و فرهنگسرای شهر در حال برگزاری است.

میدان امام حسین(ع) تنها میدان عمومی کشور است که در محوطه آن در روزهای ماه مبارک رمضان مراسم جزءخوانی قرآن کریم برگزار می‌شود. در این ویژه‌برنامه، کرسی‌های تلاوت و جزءخوانی قرآن همراه با حضور قاریان ممتاز، علی خشنود، صامت تهرانی، محمدامین میرزایی، رامین بهرامی از ساعت 19 آغاز شده و در ادامه مسابقاتی فرهنگی و قرآنی برگزار می‌شود.

«ضیافت الحسین»، با شکوه تر از سال گذشته+عکس

در مراسم ضیافت الحسین(ع) به تمام کسانی که پای رحل قرآن نشسته باشند، افطاری داده می‌شود. همچنین در این ویژه برنامه که مخاطب کودک و نوجوان بسیاری را به خود جذب کرده است، هر روز مسابقه نقاشی برگزار و  به قید قرعه به سه نقاشی برتر جوایزی اهدا می‌گردد. دیگر نکته جالب دومین سال برگزاری این ویژه برنامه، اهدای روزانه یک کمک هزینه سفر مشهد مقدس به قید قرعه به کسانی است که پای رحل قرآن نشسته باشند. بدین صورت که در آخر هر قرآن یک شماره مخصوص درج شده است و کسی که پشت رحل و قرآن نشسته باشد، صاحب آن شماره است.

«ضیافت الحسین»، با شکوه تر از سال گذشته+عکس

از صحنه‌های زیبای این مراسم جزءخوانی، استماع تلاوت از نقطه نقطه میدان امام حسین(ع) است. گاهی رهگذرانی از اقشار مختلف که فرصت نشستن پای رحل قرآن را ندارند، دقایقی ایستاده و آیات الهی را زمزمه می‌کنند.

captcha