کد خبر: 3610658
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲

برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب در منطقه 14 تهران

کانون خبرنگاران نبأ: همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، با هدف ترویج فرهنگ عفاف و تبلیغ حجاب اسلامی ایرانی «نمایشگاه عفاف و حجاب» در مجموعه‌های فرهنگی هنری شهربانو منطقه 14 تهران برپا شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، محمد حسن ذیبخش، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه 14 شهرداری تهران با اشاره به اهمیت ویژه مد و پوشش ایرانی ــ اسلامی به عنوان یکی از مؤلفه‌های سبک زندگی در جامعه گفت: برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب فعالیتی است که با تأکید بر جنبه فرهنگی و مسئله مذهبی باعرضه محصولات عفاف و حجاب شامل چادرهای دوخته شده با طرح‌های متنوع، پارچه‌های چادری، پوشش‌های مربوط به سر (شال و روسری) و ... به بازدید کنندگان ارائه خواهد شد.
وی عنوان کرد: نمایشگاه عکس با موضوعات حجاب، عفاف و رمضان،  ارائه کتاب و  اقلام فرهنگی از بخش‌های مختلف این نمایشگاه و یکی از ویژگی‌های برگزاری این نمایشگاه اختصاص غرفه‌ای برای دوخت رایگان چادر برای شهروندان است.
یادآور می‌شود، نمایشگاه عفاف و حجاب تا پایان ماه مبارک رمضان، از ساعت 9 تا 15 در مجموعه فرهنگی هنری شهربانو 1 و 2 دارالمؤمنین تهران پذیرای بانوان خواهد بود.






آرزو دهقان
captcha