کد خبر: 3611472
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲

برگزاری 20 یادواره شهدا طی امسال در دلفان

گروه اجتماعی: رئیس بنیاد شهید دلفان با اشاره به برگزاری 20 یادواره شهدا در سطح شهرستان دلفان طی امسال، گفت: در سال‌جاری 41 مورد وام مسکن به ایثارگران شهرستان پرداخت شده است و در خصوص طرح «سپاس» نیز با حضور امام جمعه و فرماندار و مسئولان شهرستان دیدارهایی با خانواده شهدا و ایثارگران صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، نهمین جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان با محوریت بررسی مسائل و مشکلات بنیاد شهید شهرستان دلفان و با حضور رئیس این بنیاد دوشنبه، 29 خردادماه برگزار شد.
در این جلسه اکبر احمدپور، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دلفان با ارائه گزارش از عملکرد این بنیاد گفت: در سال‌جاری تاکنون تعداد 20 یادواره شهری و روستایی در سطح شهرستان برگزار شده، دیون هزینه درمانی ایثارگران از سال 91 تا 93 پرداخت شده و نیز در خصوص پرداخت شهریه دانشجویان و سرانه دانش‌آموزان نیز اقداماتی صورت گرفته است.
وی افزود: 120 مورد ویزیت در منزل توسط پزشکان صورت گرفته و در سال‌جاری تعداد 41 مورد وام مسکن به ایثارگران شهرستان پرداخت شده است و در خصوص طرح «سپاس» نیز با حضور امام جمعه و فرماندار و مسئولان شهرستان دیدارهایی با خانواده شهدا و ایثارگران صورت گرفته است.
در ادامه این جلسه، مرادپور، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: فعالیت‌های قرآنی شهرستان دلفان از همه شهرستان‌ها بیشتر است و عملکرد قابل‌قبولی در این زمینه دارد.
قنبری، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان نیز گفت: مسائل و مشکلات بیمه ایران شهرستان دلفان در حال پیگیری است.
نازاریان، معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان نیز افزود: شهرستان دلفان جز چهار شهرستان برتر در اجرای طرح «سپاس» است و در خصوص اجرای طرح دیدار رمضان نیز شهرستان دوم در سطح استان است.
ساماندهی کامل گلزار شهدای دلفان تا پایان سال96
در ادامه مراد روشنی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان  از ساماندهی کامل گلزار شهدای شهرستان دلفان تا پایان سال 96 خبر داد و افزود: شهرستان دلفان جمعاً دارای 283 مزار شهید است که 184 مزار شهری و 99 مزار روستایی هستند.
وی گفت: از این تعداد تاکنون 260 مزار به‌طور کامل ساماندهی شده‌اند و تعداد 23 مزار باقی مانده که 22 مزار روستایی و یک مزار شهری است و در آینده‌ای نزدیک باتوجه به این‌که پیمانکار این طرح نیز انتخاب شده، کار ساماندهی گلزار شهدای این شهرستان تا پایان سال‌جاری به اتمام خواهد رسید.
captcha