کد خبر: 3611565
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۲

حضور کم‌رنگ مسئولان در برنامه‌های قرآنی سوسنگرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک فعال قرآنی شهرستان سوسنگرد با بیان اینکه امسال شاهد حضور کم‌رنگ مسئولان در برنامه‌های قرآنی شهرستان در ماه رمضان هستیم، گفت: متولیان قرآنی با حمایت از مؤسسات و دارالقرآن‌های شهرستان می‌توانند زمینه رونق گرفتن فعالیت‌های قرآنی و جذب بیش از پیش قرآن‌آموزان به این مراکز قرآنی را فراهم آورند.

محمد ریحانی‌اصل، مدیر دارالقرآن امام خمینی(ره) شهرستان سوسنگرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با بیان اینکه به پایان ماه مبارک رمضان و اتمام جلسات قرآنی نزدیک می‌شویم، تصریح کرد: امسال شاهد حضور کم‌رنگ مسئولان در برنامه‌های قرآنی هستیم. علاوه بر این در سال‌های گذشته از  جلسات جزء خوانی قرآن با اهدای مصحف و رحل از سوی مسئولان حمایت می‌شد اما امسال این اتفاق نیفتاد. 

این مدرس قرآن ادامه داد: در سال‌های گذشته در ماه رمضان چندین محفل انس با قرآن در شهرستان برگزار می‌شد؛ اما امسال فقط یک محفل انس با قرآن با حضور حمید شاکرنژاد در شهرستان برگزار شد. متولیان قرآنی شهرستان با حمایت از مؤسسات و دارالقرآن‌های شهرستان می‌توانند زمینه رونق گرفتن فعالیت‌های قرآنی و جذب بیش از پیش قرآن‌آموزان به این مراکز قرآنی را فراهم آورند.

وی با اشاره به برگزاری روزانه مراسم جزءخوانی قرآن کریم در حسینیه امام زین‌العابدین(ع) کوی ابوذر شهرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان گفت: مراسم اختتامیه این برنامه قرآنی ساعت 22 امروز سه‌شنبه 30 خردادماه در این حسینیه برگزار می‌شود.

ریحانی‌اصل با بیان اینکه مراسم جزءخوانی در این حسینیه یک روز قبل از ماه مبارک رمضان، آغاز شد، گفت: این مراسم در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان با قرائت روزانه یک و نیم جزء از قرآن کریم همراه بود. قاریان محفل و جزء پایانی قرآن محمود حریزی، سید احمد موسوی و جعفر سیاحی هستند.

این فعال قرآنی درباره برنامه‌های دارالقرآن در ماه مبارک رمضان، گفت: با توجه به گرمای استان خوزستان و روزه داری مردم در این ماه برگزاری دوره‌های دارالقرآن برای بعد از ماه مبارک برنامه ریزی شده است. در حال حاضر نام‌نویسی از دانش آموزان در دوره‌های روخوانی، روان‌خوانی، تجوید سطح 1 و 2، اذان، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و مفاهیم قرآن در حال انجام است. تاکنون بیش از 70 قرآن‌آموز در این دوره‌ها ثبت‌نام کرده‌اند.

مدیر دارالقرآن امام خمینی(ره) سوسنگرد با بیان اینکه این دوره‌ها نیمه تیرماه در دارالقرآن برگزار خواهند شد، ادامه داد: این دوره‌ها به مدت یک ماه و نیم برگزار می‌شوند و قرآن‌آموزان پسر در روزهای فرد و قرآن‌آموزان دختر در روزهای زوج در کلاس‌ها شرکت می‌کنند.

وی گفت: تعداد زیادی از قرآن‌آموزان این دارالقرآن را نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند که در میان سایر رشته‌ها از دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن استقبال کرده‌اند. قرآن آموزان با حضور در این دوره‌ها و بهره‌مندی از مشاوره می‌توانند براساس استعداد خود در دوره‌های دیگر نیز شرکت کنند.

captcha