کد خبر: 3611983
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷

برپایی مراسم «شب وداع» با ماه مبارک رمضان

گروه اجتماعی: مراسم «شب وداع» با ماه مبارک رمضان با همکاری مجموعه‌ای از هیئت‌های مذهبی استان قزوین، در روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان، مقارن با شنبه سوم تیرماه در قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، قرائت قرآن این مراسم معنوی توسط سید مصطفی حسینی از قاریان بین‌المللی قرآن کریم و سخنرانی مراسم نیز که با مشارکت هیئت‌های مذهبی شهر قزوین برگزار می‌شود، توسط حجت‌ الاسلام سید شمس‌الدین شالی  صورت می‌گیرد.
این مراسم با مناجات‌ خوانی و مدیحه ‌سرایی حاج مهدی رسولی از زنجان روز شنبه سوم تیر ماه، از ساعت ۲۲ در گلزار شهدای قزوین برگزار خواهد شد.
گفتنی است: مراسم شب وداع با ماه مبارک رمضان در قزوین برای ششمین سال متوالی با همکاری و مشارکت ۶۸ هیئت مذهبی شهر قزوین برگزار می‌شود.

captcha