سیدضیاء هاشمی، دبیر نهمین جشنواره بینالمللی فارابی در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: محورهای جشنواره فارابی، علوم انسانی و معارف دینی است و در محور علوم اسلامی، بر این اساس تحقیقات، پایاننامهها، پژوهشها و کتابهایی که در حوزه قرآنپژوهی و قرآنشناسی است و به دبیرخانه ارسال میشود، مورد بررسی قرار میگیرد، در این حوزه هر سال آثار بدیع و خلاقانهای داریم.
وی ادامه داد: امسال نیز از مولفان، محققین، دانشجویان دوره دکتری و یا فارغالتحصیلان مقطع کارشناسیارشد دعوت کردیم آثار خود را برای ما ارسال کنند.
دبیر نهمین جشنواره بینالمللی فارابی گفت: نگاه ما بر این است که خلاقیتهای علمی در این حوزه را بتوانیم تقویت کنیم. امیدواریم بتوانیم بستری فراهم کنیم تا کارهای ارزشمند در این حوزه شناسایی و معرفی شوند و الگوسازی خوبی در این زمینه صورت گیرد.
وی با اشاره به حوزههای دریافت آثار جشنواره، گفت: حوزه علوم اسلامی یکی از بخشهای جشنواره فارابی است که همهساله آثار متعددی در این حوزه یه دبیرخانه این جشنواره ارسال میشود و بهطور مشخص تحقیقاتی است که در حوزه قرآن، حدیث و علوم دینی است، وجه قرآن و علوم دینی بودن، بیشتر مد نظر قرار میگیرد و در نهایت آثاری که در این حوزه ارسال شدهاند داوری خواهند شد و در اختتامیه این دوره از جشنواره فارابی از آنها تقدیر میشود.
جشنواره بینالمللی فارابی ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی آثار این حوزه را در دوازده گروه تاریخ، جغرافیا و باستانشناسی، حقوق، زبان و ادبیات،علوم اجتماعی و علوم ارتباطات، علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری، علوم تربیتی، روانشناسی، علوم رفتاری و تربیت بدنی، علوم سیاسی، روابط بینالملل و مطالعات منطقهای، فقه، اصول، علوم قرآنی و حدیث، فلسفه، کلام، اخلاق، ادیان و عرفان، فناوری اطلاعات، اطلاعرسانی و کتابداری، مطالعات هنر و زیبایی شناسی و مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) از طریق سامانه جشنواره نهم به نشانی www.farabiaward.ir دریافت میکند.
یادآور میشود، آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این دوره از جشنواره فارابی، تا ساعت ۲۴ امروز چهارشنبه، ۳۱ خردادماه است و طبق اعلام رئیس جشنواره این زمان تمدید نخواهد شد.