کد خبر: 3612243
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵

راهپیمای روز قدس در ۶۵ نقطه سمنان برگزار می شود

گروه اجتماعی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در راهپیمای روز قدس گفت: ۶۵ نقطه استان آماده برگزاری این راهپیمای است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از سمنان،حجت الاسلام غلامرضا قندهاری، رئیس شورای هماهنگی نبلیغات اسلامی استان سمنان 1 تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه راهپیمایی روز قدس در شهرهای استان سمنان برگزار خواهد شد، گفت: این مراسم در شاهرود ساعت ۱۱ و ۱۵ دقیقه از خیابان تهران مقابل راهنمایی و رانندگی به سمت مصلی نماز جمعه در جنب گلزار شهداء با سخنرانی سید حسن حسینی نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه برگزاری راهپیمایی روز قدس در شهر سمنان نیز ساعت ۱۱ روز جمعه از میدان امام رضا(ع) به سمت مصلی نمازجمعه خواهد بود که حجت الاسلام محمدرضا تویسرکانی نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور در این مراسم سخنرانی خواهد داشت افزود:
مسیر راهپیمایی روز قدس در گرمسار از گلزار شهدا به سمت مسجد جامع و از ساعت ۱۱ با سخنرانی سرهنگ اسحاق موحدیان جانشین فرماندهی سپاه قائم آل محمد استان سمنان و در مهدی‌شهر نیز از ساعت ۱۱ و ۱۵ دقیقه از میدان امام رضا(ع) به سمت مصلی نمازجمعه با سخنرانی حسن پیرچه مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان سمنان برگزار می‌شود.
قندهاری با تاکید بر اینکه راهپیمایی روز قدس در دامغان ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه از میدان شهدا به سمت مصلی نمازجمعه با سخنرانی امام جمعه دامغان و در میامی هم از میدان بسیج به سمت مسجد جامع با سخنرانی امام جمعه انجام خواهد شد اظهار کرد: راهپیمایی روز قدس در آرادان از ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه از مسجد صاحب الزمان(عج) به سمت مصلی نمازجمعه و با سخنرانی فرماندار این شهرستان و در سرخه از میدان ولی عصر(عج) به سمت مصلی نمازجمعه با سخنرانی احمد همتی نماینده سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سمنان متذکر شد: با حضور خود در راهپیمایی روز قدس بار دیگر به دنیا نشان خواهیم داد که امت اسلامی یک ملت واحد بدون مرز جغرافیایی است که علیه ظلم و ستم و استبداد ساکت نخواهد نشست.
captcha