به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام و المسلمین ناصر رفیعی امروز اول تیرماه در ادامه جلسات تفسیر سوره مبارکه احزاب با تاکید بر حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، گفت: اسرائیلیها میگویند هر یهودی یک صهیون است در حالی که این حرف نادرست است و قصد دارند یهود را مساوی با صهیونیسم بگیرند؛ امام(ره) فرمودند که یهود از صهیون که خوی کشورگشایی، خیانت و تجاوز دارد جداست.
وی با بیان اینکه اسرائیل با همه این جنایات هنوز هم موفق به اهداف خود نشده است افزود: روز قدس روز مبارزه با صهیونیسم است و مبارزه با حزبی است که خود را نژاد برتر دنیا میداند و روز مبارزه با یهود به عنوان یک دین نیست.
رفیعی با اشاره به اثر راهپیمایی روز قدس با بیان اینکه دورهای است که سانسور اطلاعات ممکن نیست بیان کرد: حداقل اثر آن دلگرمی مبارزان فلسطین و مهار شدن اسرائیل است زیرا وقتی ببینند عدهای در 900 شهر کشور و نقاط مختلف دنیا راهپیمایی می کنند و اثر خود را میگذارد؛ قرآن فرمود اگر قدمی برداشتید که غیظ کفار برانگیخته شد عمل صالح محسوب میشود.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) با اشاره به آیات 28 تا 34 سوره مبارکه احزاب عنوان کرد: زنان پیامبر امالمومنین هستند که امتیاز است؛ همسر پیامبر بودن و در خانواده ایشان زندگی کردن نیز امتیاز است لذا کسانی که انتساب به افراد بزرگ دارند باید حواسشان بیشتر جمع شود.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه رتبه زنان پیامبر(ص) یکی نبوده است اظهار کرد: امسلمه از جمله زنان پیامبر بود که شوهرش در جنگ احد مجروح و بعد از هشت ماه پرستاری امسلمه از ایشان، شهید شد و بعد به ازدواج پیامبر درآمد؛ این زن بسیار مومن و متدین بود به حدی که امام علی(ع) وصیتنامه خود را به او داد و امام حسین(ع) او را مادر خطاب میکرد.
وی با بیان اینکه نقش خواص کلیدی است از این رو امسلمه در جمل حاضر به همکاری نشد گفت: یکی دیگر از همسران پیامبر(ص)، میمونه است که سه خواهر دیگر هم داشت که به همسری شخصیتهای دیگر اسلام در آمده بودند؛ سفیه نیز از دیگر همسران پیامبر بود که بسیار متدین بود.
رفیعی افزود: وقتی جنگ بنیقریظه تمام شد غنائم زیادی به دست آمد و همین مسئله سبب شد تا صدای برخی از زنان پیامبر(ص) درآمد و فزونطلبی کردند که آیه نازل شد ای زنان پیامبر، اگر دنیا را می خواهید و واقعا زندگی شما با پیامبر(ص) سخت است می توانم شما را به خوبی و با میل خود رها کنم و مهریه شما را هم میدهم.
وی با بیان اینکه پیامبر(ص) بسیار خانواده دوست و مهربان بود تاکید کرد: این آیه جلوی فزونطلبی اطرافیان پیامبر(ص) را سد کرد بنابراین اگر کسی زن و برادر و فرزند یک مسئول شد حق ندارد هر کاری میخواهد بکند زیرا این انتسابات، محدودیت دارد.
استاد حوزه علمیه اظهار کرد: مقام معظم رهبری، فرزندان و دامادهایشان را از ورود به کارهای اجرایی حکومتی به همین دلیل منع کرده اند.
وی افزود: آیه بعد فرمود ای زنان پیامبر شما اگر کار خیر بکنید ثواب مضاعف دارد و اگر کار بدی هم بکنید جرم آن مضاعف خواهد بود لذا انتساب به افراد، مسئولیتآور است.