کد خبر: 3612399
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴

آغاز راهپیمایی روز قدس در استان آذربایجان‌شرقی

گروه سیاسی: هم‌زمان با سراسر کشور و در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان، راهپیمایی مردم شهرهای استان آذربایجان شرقی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، راهپیمایی روز قدس در حمایت از مردم مظلوم فلسطین هم‌زمان با سراسر کشور در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان با حضور اقشار مختلف مردم در شهرهای استان آذربایجان‌شرقی آغاز شد.
امروز اقشار مختف آذربایجان‌شرقی با حضور یکپارچه برای نشان دادن انزجار خود از رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی در راهپیمایی روز قدس شرکت کرده‌اند.
امروز مردم با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از رژیم کودک‌کش صهیونیست نشان می‌دهند.
گزارش خبرنگاران ایکنا از اقصی نقاط استان آذربایجان‌شرقی حاکی از حضور گسترده مردم در مراسم روز قدس است.
مردم روزه دار و همیشه در صحنه استان آذربایجان‌شرقی همچون سال‌های گذشته به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین و برای انزجار از ظلم و ستم رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمده‌اند.
راهپیمایی دشمن شکن روز جهانی قدس در شهر تبریز از مساجد و محلات تبریز به طرف مصلی اعظم امام خمینی (ره) آغاز شده است.
captcha