کد خبر: 3612523
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱
آیت‌الله میرعمادی مطرح کرد:

داعش؛ مولود اسرائیل و آمریکا/«مرگ بر اسرائیل»؛ شعار استراتژیک جهان اسلام

گروه سیاسی: خطیب نمازجمعه خرم‌آباد با بیان این‌که داعش مولود اسرائیل و آمریکا است، گفت: شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» شعار استراتژیک جهان اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان،آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد در مصلی الغدیر این شهر با گرامیداشت روز جهانی قدس، گفت: در این روزگار فنا باید برای روزگار بقا توشه برداریم و توشه قیامت تقوا، نمازجمعه، احسان و نیکی است.
وی با اشاره به این‌که روز قدس روز مبارزه با استکبار جهانی است، افزود: قدس سرزمین اول اسلامی، نخستین قبله اسلامی و محل بعثت در بسیاری از پیامبران بوده است.
آیت‌الله میرعمادی تصریح کرد: جهان اسلام بدانند رژیم صهیونستی نه فقط برای فلسطین بلکه برای جهان اسلام خطر است و شعار آنان از نیل تا فرات است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که با اتحاد جهان اسلام روزی فرا خواهد رسید که اسرائیل از صحنه روزگار محو خواهد شد، ادامه داد: دشمن اصلی ما رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند، عامل اصلی فتنه در منطقه آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند.
خطیب نمازجمعه خرم‌آباد با اشاره به این‌که هرگونه فتنه تفرقه در بین مسلمانان توسط آمریکا و اسرائیل صورت می‌گیرد، تصریح کرد: رژیم صهیونستی بسیاری از شخصیت‌های فلسطین و لبنان را ترور کرد این در حالی‌است که داعش مولود اسرائیل و آمریکا است.
وی با اشاره به این‌که شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» شعار استراتژیک جهان اسلام است، عنوان کرد: مردم لرستان با زبان روزه و در این هوای گرم بار دیگر با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، افتخارآفرینی کردند.
آیت‌الله میرعمادی در خصوص مناسبت‌های هفته آینده نیز گفت: عید سعید فطر عید بندگی و عید واقعی مسلمانان است و مهم‌ترین عمل در عید سعید فطر نماز عید سعید فطر است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که نماز عید سعید فطر باشکوه برگزار شود، تصریح کرد: نماز عید سعید فطر،  نماز وحدت همبستگی و نشانه اجتماع بزرگ مسلمانان است.
امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به فرا رسیدن هفتم تیر و شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفایش اظهارکرد: شهید بهشتی بنیانگذار قوه قضاییه است امروز قوه قضاییه نتیجه اقدامات آیت‌الله بهشتی است و امروز مردم انتظار دارند با پرونده‌های مفاسد اقتصادی به‌طور جدی برخورد شود.
وی با اشاره به این‌که اقدام باصلابت موشکی فرزندان سپاه به مقر  داعش باعث خوشحالی مردم شد،  افزود: اقدام موشکی سپاه باعث اقتدار کشور است این اقدام موشکی سپاه نشان داد که ایران در برابر هرگونه تهدیدی پاسخ کوبنده خواهد داد.
وی با اشاره به این‌که اقدام موشکی سپاه اقدامی انقلابی بود، عنوان کرد: آل‌سعود بدانند در برابر موشک‌های ایران اسلامی همچون مگس هستند و سر جای خودشان بنشینند.
روز قدس؛ نماد همبستگی مسلمانان برای مبارزه با استکبار
همچنین آیت‌الله میرعمادی در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تنها راه آزادی قدس را ایستادگی و استقامت مردم است.
وی افزود: رژیم صهیونیستی و حامیان آنان باید بدانند که ملت‌های مسلمان به ویژه ملت بزرگ ایران در مبارزه با آنها هیچ‌گونه کوتاهی نمی‌کنند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان تصریح کرد: روز قدس نماد همبستگی و اتحاد مسلمانان برای مبارزه با استکبار جهانی و متعلق به اسلام و مسلمانان است و مسلمانان جهان امروز یکپارچه علیه استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی به صحنه می‌آیند.
آیت‌الله میرعمادی اضافه کرد: راهپیمایی امروز ملت ایران در روز جهانی قدس استمرار و تایید حمله موشکی ایران علیه تروریسم است.
وی بیان کرد: اگر نیروهای مسلح ما در برابر تروریست‌ها اقدام می‌کنند مردم هم با حضور خودشان همان اقدام را تایید و حمایت می‌کنند.
captcha