به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، حجتالاسلام والمسلمین صفر علیپور، امام جمعه موقت املش در خطبه نماز جمعه 9 تیرماه این شهرستان گفت: منافقین کوردل و فریب خورده در هفتم تیرماه سال 60 در یک اقدام تروریستی شهید یهشتی را همراه با 72 یار از یاران امین امام راحل(ره) به شهادت رساندند تا شاید به خیال خام خود از میزان حقانیت جمهوری اسلامی ایران بکاهند.
امام جمعه موقت املش گفت: از ویژگیهای برجسته شهید مظلوم آیتالله بهشتی این بود که یک اسلامشناس، پیرو واقعی رهبر و دشمن شناس بود و با بیان دلنشین خویش اسلام را به بهترین وجه معرفی و با کلام آتشین خویش دشمن را سرکوب و ماهیت واقعی شان را آشکار میکرد.
وی افزود: با تبریک هفته نکوداشت قوه قضائیه گفت: شهید بهشتی در مبارزه با دشمن و خنثی سازی توطئه های دشمن در زمینه های مختلف کوتاه نیامد و از قاضی انتظار می رود که مراقب باشد بخاطر دنیای دیگران آخرت خویش را نسوزاند و در رسیدگی به پرونده های قضائی دقیق باشند.
امام جمعه موقت املش گفت: به آزادی موصل اشاره کرد و گفت: موصل شهری در عراق است که داعش آنجا را مرکز دولت اسلامی خویش معرفی کرده بود و چه جنایات را داعش این گروهک تروریستی در این سال های اخیر به نام اسلام و مسلمانی مرتکب شده اند و چه ضربه هایی دین اسلام از داعش و سایر گروه های تروریستی متحمل شد.
حجتالاسلام علیپور ادامه داد: خوشحالیم که در کشور و جامعهای زندگی میکنیم که در مبارزه با دشمنان اسلام و مسلمانان لحظهای کوتاه نیامده است و البته مسئولان هم در مصاحبهها و سخنرانیهایشان دقت داشته باشند تا بهانه و فرصت سوء استفاده به دشمن را ندهند.
امام جمعه موقت املش گفت: امروز اسرائیل بیش از هر زمان دیگری ترسیده و نگران و وحشت زده است و کاسه چه کنم چه کنم بدست گرفته و هراسان شده است و آمریکائیها هم این روزها بهدنبال تحریم و تهدید بیشتر علیه ایران اسلامیاند و نوک پیکان دشمنان داخلی و خارجی به سمت سپاه قرار دارد؛ که البته راه به جایی نخواهند برد.
الیاس عبداللهپور