کد خبر: 3614456
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۱

29 حافظ کل در روستای منیوحی

گروه فعالیت‌های قرآنی: یکی از مدرسان قرآن روستای منیوحی با بیان اینکه 29 حافظ کل قرآن در طول 5 سال در این روستا تربیت شده‌اند، گفت: قرآن کتاب هدایت است؛ از همین رو ما به حفظ اکتفا نکردیم و در کنار آن به تفسیر قرآن هم پرداختیم؛ چون هدف ما حفظ نیست؛ بلکه عمل به معارف آسمانی قرآن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، یکی از رویدادهای قرآنی اروندکنار در اواخر فروردین امسال کلنگ زنی مدرسه شبانه روزی حفظ و تفسیر قرآن در روستای منیوحی در زمینی به مساحت سه‌هزار و ۷۵۰ مترمربع است. قرار است این مدرسه شبانه روزی حفظ قرآن به همت خیرین ساخته شود. متن زیر مصاحبه ایکنای خوزستان با یکی از مدرسان و فعالان قرآنی روستای منیوحی است که خود از افراد تأثیرگذار در تربیت حفاظ قرآن در این روستا بوده است.

 سید احمد هاشمی، فعال و مدرس قرآنی منیوحی در گفت‌وگو با ایکنای خوزستان گفت: کلنگ‌زنی اولین آموزشگاه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر قرآن در منیوحی انجام شده و قرار است با حمایت خیران به زودی ساخت آن آغاز شود.

وی که خود موفق به حفظ کل قرآن در طول یک سال شده است، گفت: به دلیل علاقه مندی به قرآن به حفظ آن روی آوردم و از طریق مؤسسات حفظ شبانه روزی موفق شدم در طول یک سال قرآن را حفظ کنم. مردم روستای منیوحی، محب اهل‌بیت(ع) هستند به طوری که در این روستا 100 حسینیه ساخته شده است؛ اما به لحاظ قرآنی، هیچ فعالیتی در آن انجام نمی‌شود. با احساس این خلأ، فعالیت قرآنی خود را در روستا آغاز کردم.

هاشمی اظهار کرد: از سال 91 فعالیت قرآنی را در منیوحی آغاز کردیم. در طول این 5 سال در روستای منیوحی(با جمعیت 8هزار نفر) 29 حافظ کل قر آن تربیت شدند که از این تعداد سه نفر آنها خانم هستند.

این مدرس قرآن گفت: برای شروع فعالیت، در مدارس تبلیغ کردیم و جذب دانش‌آموزان به حفظ قرآن آغاز شد. در روستا دانش‌آموزان موفق به حفظ جزءهای نخست قرآن می‌شدند و پس از آن خود پیگیر ادامه حفظ قرآن از طریق مدارس شبانه روزی حفظ می‌شدند.

این حافظ قرآن گفت: در حال حاضر دوره‌های تابستانه حفظ و تفسیر برای نوجوانان و جوانان و روخوانی و روانخوانی ویژه کودکان از دو هفته پیش در روستای منیوحی آغاز شد و دوره‌های تابستانه بانوان از امروز 11 تیر آغاز می‌شود. در ایام تابستان کلاس‌های آقایان در مسجد امام خمینی(ره) منیوحی و دوره‌های بانوان در محلی که به این منظور اجاره شده است دوره برگزار می‌شود.

هاشمی با اشاره به حدیث ثقلین و همراهی همیشگی قرآن و اهل‌بیت(ع)، گفت: قرآن کتاب هدایت است و باید در زندگی مورد استفاده قرار گیرد. از همین رو ما به حفظ اکتفا نکردیم و در کنار آن به تفسیر قرآن هم پرداختیم. حافظان کل در ایام تابستان در دوره‌های تفسیر شرکت می‌کنند؛ چون هدف ما حفظ نیست؛ بلکه عمل به معارف آسمانی قرآن است.

وی ادامه داد: از طرفی تفسیری که اهل‌بیت(ع) بیان کرده‌اند برای ما مهم است و محوریت در این جلسات با تفسیر اهل‌بیت(ع) است. قرآن نور است، کلام اهل‌بیت(ع) هم نور است و حضور در جلسات تفسیر اهل‌بیت(ع) نور علی نور است؛ برای همین حفاظ ما به لحاظ اخلاقی هم رشد پیدا می‌کنند.

این مدرس قرآن تأکید کرد: هر جا فعالیت قرآنی باشد، باید در کنار آن سخن اهل‌بیت(ع) هم باشد چون وعده پیامبر(ص) این است که اگر به این دو تمسک کنید هرگز گمراه نمی‌شوید.

captcha