به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف، پیش از ظهر امروز در همایش مشترک رؤسا، مدیران و معاونان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با مسئولان سازمان اوقاف با بیان اینکه این خطر وجود دارد که زندگی و شیوه و روش امام خمینی(ره)، را بهگونهای دیگر مطرح و آن را تحریف کنند تصریح کرد: جاذبههای شخصی و عمومی امام راحل برخاسته از شعارهای محوری و اصلی انقلاب اسلامی یعنی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود و ما نباید خط و راه و سیره امام را گم کنیم، برخی درصدند این راه را تحریف کنند.
رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه یکی از ویژگیهای زندگی امام راحل سادهزیستی و دوری از تجمل و اشرافیتگرایی بود افزود: در تمام مقاطع زندگی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران شاهد این ویژگی بارز در سیره و منش امام راحل هستیم که این شاخص برجسته باید الگوی مسئولان و مدیران نظام جمهوری اسلامی هم قرار گیرد.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه دشمن بر اساس بیانات امام و مقام معظم رهبری درصد استحاله و براندازی نظام با استفاده از روشها و ترفندهای گوناگون است تصریح کرد: در پروژه نفوذ کسانی را برای مدیریتهای آینده تربیت میکنند که فکر و اندیشه غرب و لیبرالیسم را دارند و با همان تفکر به حمایت از او میپردازند.
رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه بر اساس فرمایشات امام و مقام معظم رهبری اگر از فرهنگ جهادی دست برداریم شکست خواهیم خورد افزود: عدهای میخواهند امام را به گونهای دیگر مطرح کنند، اما امام راحل تا آخرین لحظه با دشمن سازش نکرد، در مقابل آمریکا اصلاً کوتاه نیامد و حرفش را با قاطعیت زد و در مقابل دشمن ایستاد.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف با تبیین محورهای سخنان مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام راحل تصریح کرد: انتظار از مدیران و مسئولان دانشگاه علوم و معارف قرآن این است که مبنای قرآنی فرمایشات و سخنان مقام معظم رهبری را استخراج و به دانشجویان عرضه کنند.
رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه تجارب گذشته تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی نشان میدهد دشمن در هر شرایطی از نظام اسلامی راضی نخواهد شد افزود: مقام معظم رهبری در مراسم ارتحال امام فرمودند که منافع ملی که مکرر از آن یاد میشود در راستا و در سایه هویت ملی که اسلام، انقلاب و تاریخ شاخصههای برجسته آن هستند هویت مییاید و محقق میشود.
وی تاکید کرد: امام با تاسیس نظام و انقلاب اسلامی هویت ملی و اسلامی را به ملت ایران برگرداند و مردم در دوره جمهوری اسلامی به برکت اسلام، انقلاب به هویت دینی، اسلامی و انقلابی خود دست یافتند.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با تاکید بر آنکه باید مطالبات قرآنی و کلیدی رهبر معظم انقلاب در قالب گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاههای علوم قرآنی مطرح و تبیین شود افزود: برخی درصدند گفتمان سازش را در برابر گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاهها مطرح کنند تا ذهن دانشجویان را از افکار انقلابی و قرآنی خالی کنند. لذا باید گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاهها تبیین و بر سایر گفتمانها غالب باشد.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب و تاریخ اسلام دو خط عافیت طلبی و راحت طلبی و در مقابل آن مجاهده و مبارزه با ظلم و ظلم ستیزی در مقابل هم قرار داشتهاند افزود: تمام انبیاء و معصومین راه مبارزه و مجاهده را در برابر دشمنان و معاندان و منافقان انتخاب کردند و هیچ کدام از اینها با دشمن سازش نکردند و خط سرخ شهادت را برگزیدند.
وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی براساس راه دوم و خط سازش ناپذیری در مقابل طاغوت و دشمن پدید آمد، والا امام هم میتوانست در خانه بنشیند، در حوزه درس بدهد اما در مقابل دشمن ایستاد و مجاهده و مبارزه کرد و راه ائمه را برگزید که راه سعادت و خوشبختی بشریت است.
حجت الاسلام محمدی تصریح کرد: هر چه از عمر انقلاب اسلامی میگذرد اقدامات دشمن سخت تر و پیچیده تر میشود لذا ما باید همواره برای ایثار و از خود گذشتگی و مقابله با دشمن آماده تر شویم.
وی تاکید کرد: در عین حال قدرت دشمن و آمریکا و صهیونیسم بینالملل هم رو به زوال و افول است و شما میبینید که از ابتدای انقلاب تا کنون چقدر آمریکا قدرتش را از دست داده و رو به ضعف نهاده است.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تاکید کرد: ما باید از ساحل علوم قرآنی بگذریم و به متن آن برسیم لذا یکی از مصادیق این عبور تبیین مبانی علوم قرآنی و ترویج گفتمان انقلابی و مبارزه و مجاهده با ظلم و ظلمستیزی انقلابی در دانشگاه و تربیت دانشجویان بر مبنای قرآن و فرهنگی انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام محمدی تاکید کرد: آمریکا و حاکمیت آمریکا با دشمن مبارزه کرد و فرهنگ اسلام ناب محمدی و انقلابی را در دانشگاهها عرضه کرد و اساتید و مدیران و دانشجویان هم با الهام از آیات قرآن اسلام ناب را به جامعه عرضه کنند.
محمدی تصریح کرد: رشتههای علوم قرآنی باید پاسخگوی شبهات پیرامون قرآن و پاسخگوی نیازهای روز جامعه در ایران و سطح جهان باشند و ضروری است نیازها اولویتبندی هم شود.