کد خبر: 3614866
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱
دریکوند مطرح کرد:

آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان؛ واقعیتی مغفول مانده

گروه فرهنگی: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان این‌که آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان، واقعیتی مغفول مانده است، گفت: باید به‌سمتی حرکت کرد که زمینه اشتغال و کارآفرینی جوانان فراهم شود و با آموزش مهارت‌های زندگی آنان اعتماد به نفس، خودباوری و مسئولیت‌پذیری پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی بسیج دانش‌آموزی لرستان که یک‌شنبه، یازدهم تیرماه در دفتر فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) برگزار شد، به آسیب‌پذیری نسل جوان در برابر انحرافات اجتماعی اشاره کرد و گفت: آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان، واقعیتی مغفول مانده است که باید جدی گرفته شود.
وی افزود: باید به آموزش و پرورش به‌عنوان یک سیستم اجتماعی نگاه کرد که هر بخش از آن وظایفی دارد که باید با نگاه به اهداف کل انجام شود.
دریکوند نقش تعامل، همدلی و همکاری را در تحقق اهداف سازمان مهم قلمداد کرد و ادامه داد: تعامل بین‌بخشی و برون‌بخشی هم ازجمله رویکردهایی است که در آموزش و پرورش به آن توجه می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان تاکید کرد: با توجه به تعدد آسیب‌ها نیاز هست که از ظرفیت دستگاه‌های فرهنگی ازجمله سپاه و بسیج هوشمندانه استفاده شود تا جوانان و نوجوان از آسیب‌های اجتماعی مصون بمانند.
وی تاکید کرد: در  فعالیت‌های اجرا شده برای جوانان باید از نظر و ایده دانش‌آموزان بهره جست و به آسیبب‌شناسی فعالیت‌ها پرداخت و تلاش کرد تا برنامه‌ها نسبت به گذشته از نظر کمی و کیفی از آسیب کمتری برخوردار باشند.
دریکوند نقش فعالیت‌های دیداری را مهم و تاثیرگذارتر برشمرد و افزود: دانش‌آموزان از برنامه‌هایی که میدانی باشد و فعالیت، تحرک و پویایی داشته باشد، بیشتر از برنامه‌های شنیداری تاثیر می‌پذیرند.
وی در ادامه توجه به قضاوت افکار عمومی را لازم برشمرد و تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم که افکار عمومی چگونه در مورد ما و عملکرد ما قضاوت می‌کند و عملکرد خود را متناسب با قضاوت آنها تعدیل و تنظیم کنیم.
وی یادآور شد: باید به‌سمتی حرکت کرد که زمینه اشتغال و کارآفرینی جوانان فراهم شود و با آموزش مهارت‌های زندگی آنان اعتماد به نفس،خوباوری و مسئولیت‌پذیری پیدا کنند.
در این جلسه محسن یوسفوند، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان هم به آمادگی دستگاه تعلیم و تربیت برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان تاکید کرد.
captcha