کد خبر: 3615093
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۵
كشوری:

نماز؛ عالی‌ترین درس مكتب تربیتی اسلام است

گروه اجتماعی: معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های فارس با بیان اینكه نماز، بزرگ‌ترین فریضه اسلامی و عالی‌ترین درس مکتب تربیتی اسلام است، گفت:‌ هرچند طی سال‌های متمادی این اداره‌کل به عنوان دستگاه برتر ستاد اقامه نماز معرفی می‌شود اما باید به این فریضه الهی توجه بیشتری داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، عبدالمجید كشوری، معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های فارس امروز، 12 تیرماه در نشسته كمیته‌های ستاد اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب و تبلیغات و اطلاع‌رسانی زندان‌های فارس گفت: نماز، بزرگ‌ترین فریضه اسلامی و عالی‌ترین درس مکتب تربیتی اسلام و مظهر عبودیت عبادت و خالص‌ترین نوع عبادت است و باید به گونه‌ای در زندان‌ها اقامه شود که علاوه بر حضور پرشور کارکنان و سربازان وظیفه، زندانیان نیز به‌صورت خودجوش در این فریضه الهی با شکوه خاصی شرکت کنند.
وی تأکید کرد: حضور گسترده در نماز جماعت، همه ما را از سرگردانی، بلاتکلیفی و پوچ‌گرایی نجات می‌دهد و پشتوانه خوبی در نجات از غم و مشکلات زندگی است و هرچند طی سال‌های متمادی این اداره‌کل به عنوان دستگاه برتر ستاد اقامه نماز معرفی می‌شود اما باید به این فریضه الهی توجه بیشتری داشته باشیم.
كشوری با یادآوری اینكه هدف عمده و اساسی در امر به معروف و نهی از منكر، محقق شدن معروف و زدوده شدن منكر است، گفت: بارزترین واجب در بین واجب‌ها است و هدف تمام انبیا و اولیا اصلاح جامعه بشری بوده است و مؤثرترین ابزار برای دستیابی به این هدف بزرگ، امر به معروف و نهی از منکر است.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های فارس گفت: با برگزاری کلا‌س‌های اخلاق در حوزه‌های مختلف، این رسالت مهم با حضور اساتید حوزه و دانشگاه محقق می‌شود.
کشوری اضافه کرد: نماز از معروفات مهم است که منکرات را از بین می‌برد و باید نماز را به عنوان معروف در زندان‌ها ترویج دهیم.
در ادامه جلسه دستورالعمل کمیته عفاف و حجاب و حقوق شهروندی توسط دبیر کمیته قرائت و مورد تأکید قرار گرفت. همچنین با حضور اعضا موارد مورد تأکید کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی بررسی شد و بر تبلیغات محیطی در زمینه نماز، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، مسائل آموزشی، بهداشتی و حفاظتی در زندان‌ها تأکید شد.

captcha