کد خبر: 3615333
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸

برگزاری همایش ملی «نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب»

گروه جامعه: همایش ملی نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب طی روزهای هفتم و هشتم آذرماه سال جاری، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همایش ملی نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب طی روزهای هفتم و هشتم آذرماه سال جاری، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌شود.

این همایش با هدف هم‌افزایی جامعه علمی در افزایش دانش عفاف و حجاب، دانش افزایی نسل جدید نسبت به ابعاد مختلف عفاف و حجاب، آسیب شناسی مسأله عفاف و حجاب، زمینه سازی به منظور تقویت باوری عملگرا در حفظ و صیانت از اصل عفاف و حجاب، تولید و نشر متون علمی در حوزه عفاف و حجاب برگزار می‌شود.

بنابر این گزارش، علاقه‌مندان برای ارسال چکیده مقالات تا اول شهریورماه و برای ارسال اصل مقالات  تا 30 شهریورماه سال جاری، فرصت دارند.

محورهای همایش ملی نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب «الهیات و مبانی معرفتی»، «ارتباطات و رسانه‌ها»، «برنامه ریزی و سیاستگذاری»، «بهداشت و سلامت»، «جامعه شناسی و علوم اجتماعی»، «حقوق»، «علوم تربیتی و روانشناسی» و «هنر و ادبیات» است.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند طرح‌ها و ایده‌های برتر کاربردی در حوزه عفاف و حجاب را در سه محور دانشجویی، مردمی و مؤسسات فعال به آدرس الکترونیکی «hamayesh.farhangi@alzahra.ac.ir» ارسال کنند.

captcha