کد خبر: 3615390
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۶
سلاحورزی تأکید کرد:

ضرورت اجرای برنامه‌های فرهنگی مرتبط با حجاب و عفاف در مناطق روستایی

گروه اجتماعی: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با اشاره به ضرورت اجرای برنامه‌های فرهنگی مرتبط با حجاب و عفاف در مناطق روستایی و حاشیه‌نشین، اظهار کرد: تاکنون در مناطق روستایی و حاشیه‌نشین استان برنامه‌های فرهنگی مؤثری در خصوص موضوع حجاب و عفاف صورت نگرفته که این موضوع باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، لیلا سلاحورزی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان امروز سه‌شنبه، 13 تیرماه در  دومین جلسه کمیته حجاب و عفاف استان لرستان که در استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به نام‌گذاری 17 تا 23 تیرماه  به‌عنوان هفته بزرگداشت حجاب و عفاف، گفت: به این مناسبت برنامه‌هایی از جمله سخنرانی ائمه جماعات ادارات مختلف با موضوع حجاب و عفاف و اختصاص بخشی‌از خطبه‌های نماز جمعه مرکز استان و سایر شهرستان‌های استان به موضوع حجاب و عفاف برای هفته حجاب و عفاف در نظرگرفته شده است.
وی با اشاره به ضرورت اجرای برنامه‌های فرهنگی مرتبط با حجاب و عفاف در مناطق روستایی و حاشیه‌نشین افزود: تاکنون در مناطق روستایی و حاشیه‌نشین استان برنامه‌های فرهنگی مؤثری در خصوص موضوع حجاب و عفاف صورت نگرفته که این موضوع باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
سلاحورزی با یادآوری این‌که حفظ اساس خانواده یکی‌از دغدغه‌های اصلی در جامعه امروزی به‌شمار می رود که باید با ارائه برنامه‌های فرهنگی در قالب ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در بین اقشار مختلف جامعه به تحکیم خانواده کمک کرد، ادامه داد: باید بتوان با همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی مختلف مرتبط با برگزاری این همایش، پیام و اثرگذاری قابل توجهی به این برنامه فرهنگی داد تا بتوانیم شاهد اثرگذاری بیشتر و ماندگاری این گردهمایی عمومی باشیم.
وی گفت: پیام‌ها و شعارهایی با موضوعات مرتبط با حجاب و عفاف در کمیته مربوطه پیشنهاد و مورد بررسی قرار می‌گیرد تا بتوان با هدف ترویج فرهنگ حجاب و عفاف که در عین حال اثرگذار و فارغ از شعارهای تکراری و کلیشه‌ای باشند در معابر عمومی شهر اعم‌از پارک‌ها و اتوبوس‌ها اطلاع‌رسانی شوند
captcha