کد خبر: 3615628
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱

قدردانی اعضای گروه تواشیح «محمدرسول‌الله(ص)» از سردار «کاظمینی»

گروه فعالیت‌های قرآنی: اعضای گروه تواشیح محمدرسول‌الله(ص) بسیج تهران بزرگ از تلاش‌های سردار محسین کاظمینی،‌ فرمانده سابق سپاه تهران بزرگ به خاطر تلاش برای تشکیل این گروه تواشیح تجلیل کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اعضای گروه تواشیح محمد رسول‌الله(ص) بسیج تهران بزرگ که از جمله دستاوردهای زمان مسئولیت سردار «محسن کاظمینی» فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ بود، با اهدای لوح تقدیر، از این فرمانده سپاه، تجلیل کردند.
بر همین اساس در بخشی از متن لوح تقدیری که به سردار کاظمینی اهدا شده،‌ آمده است «به پاس زحمات خالصانه حضرتعالی در تشکیل گروه هم‌‌خوانی و تواشیح محمد رسول‌الله(ص) بسیج تهران به عنوان بزرگترین گروه هم‌خوانی در سطح کشور و جهان که به فضل الهی منشاء خیر و برکات زیادی در امر تبلیغ فرهنگ ناب قرآنی و مکتب حیات‌بخش معصومین(ع) در سطح ملی و بین‌المللی شده است، این لوح تقدیم حضورتان می‌شود».
یادآور می‌شود، مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه محمد‌ رسول‌الله(ص) تهران بزرگ روز گذشته 13 تیرماه با حضور جمعی از فرمانده سپاه پاسداران در حسینیه فاطمه الزهرا(س) سپاه تهران بزرگ برگزار شد.
تقدیر اعضای گروه تواشیح «محمدرسول‌الله(ص)» از سردار «کاظمینی»
captcha