کد خبر: 3615778
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰

شورای عالی قرآن مصر تأسیس می‌شود

گروه بین‌الملل: وزیر اوقاف مصر طی حکمی تأسیس شورای عالی قرآن به منظور توسعه حفظ قرآن و نظارت بر مراکز قرآنی این کشور را تصویب کرد.

شورای عالی قرآن مصر تأسیس می‌شود
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری elwatannews، محمد مختار جمعه، وزیر اوقاف مصر طی حکمی به شماره «144 سال 2017» تأسیس شورای عالی قرآن در این کشور را تصویب کرد.
وزیر اوقاف مصر 4 هدف «توسعه سطح حفظ و آموزش تلاوت قرآن»، «مشارکت در تدوین برنامه‌های ویژه تقویت مراکز قرآنی و مکتب‌خانه‌های حفظ»، «تلاش برای حفظ فرهنگ اسلامی در برنامه‌های آموزش احکام تلاوت، پایبندی به قواعد مصوب در علوم قرائات و تقویت مطالعات مربوط به قرائات قرآن» و «تشویق هرچه بیشتر فعالان حوزه قرائات قرآن با برگزاری مسابقات» را برای این شورا تعیین کرده است.
محمد مختار جمعه همچنین اعلام کرد: اعضای این شورا در نظارت بر مراکز قرآنی وابسته به وزارت اوقاف از طریق اداره مرکزی امور مساجد و قرآن سهیم خواهند بود.
شورای عالی قرآن مصر به ریاست وزیر اوقاف این کشور تأسیس خواهد شد و حداقل 7 عضو و حداکثر 15 عضو خواهد داشت.
وزیر اوقاف مصر همچنین شرایطی را برای عضو‌ شدن در شورا اعلام کرده که شامل حافظ کل قرآن بودن، داشتن تخصص در زمینه حفظ قرآن و علوم قرائات یا مطالعات قرآنی و دارای حسن سابقه و خوش‌نام بودن است.
همچنین اعضای شورا باید از اساتید قرآن مراکز مورد تأیید وزارت اوقاف مصر باشند یا سابقه عضو‌ بودن در این مراکز را داشته و یا عضو هیئت علمی مراکز فعال در حوزه مطالعات قرآنی بوده و تولیدات علمی در این زمینه داشته باشند.
شورای عالی قرآن مصر قرار است در آینده مرکز کل امور مؤسسات قرآنی جهان را با حضور چهره‌های برجسته مراکز قرآنی و برترین قاریان جهان تأسیس کند.
captcha