کد خبر: 3616669
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰

وقف 800 جلد قرآن برای مدارس و مساجد کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از اجرای طرح ملی «وقف مصحف شریف» از اول ماه مبارک رمضان در کردستان خبر داد و گفت: تاکنون 800 جلد قرآن برای مدارس، مساجد، داروخانه و حوزه‌های علمیه وقف شده است.

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ز اجرای طرح ملی «وقف مصحف شریف» از اول ماه مبارک رمضان در کردستان خبر داد و گفت: تاکنون 800 جلد قرآن به مدارس، مساجد، داروخانه و حوزه‌های علمیه وقف شده است.

وی افزود: در راستای اجرای این طرح خیرین می‌توانند با خرید یک جلد قرآن کریم فقط به قیمت 70 هزار ریال و تکمیل وقف نامه این کتاب مقدس را وقف مسجد، مدرسه، بقاع متبرکه و ... کنند.

حجت‌الاسلام نوروزی بیان کرد: در راستای اجرای این طرح یک هزار جلد قرآن کریم توسط اداره اوقاف و امور خیریه چاپ شده است که نصف هزینه چاپ هر کتاب قرآن توسط اوقاف تأمین شده است.

وی عنوان کرد: بخشی از هزینه‌های چاپ، طراحی، ترجمه، فیلم و زینک این کتاب های قرآن را اوقاف تأمین کرده است و در اختیار واقفان قرار می‌دهد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان عنوان کرد: نشر و توزیع قرآن کریم به صورت گسترده و فراگیر ضرورتی غیرقابل انکار است که اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان در این راستا به اجرای این طرح اقدام کرده است.

وی یادآور شد: اهمیت پرداختن به این ضرورت زمانی مشخص می شود که به مقایسه میان نشر و توزیع قرآن کریم با سایر کتب مقدس و نیاز مبرم جامعه به نشر مصحف شریف بپردازیم.

captcha