کد خبر: 3617423
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱

مساجد بهترین پایگاه‌های فرهنگی است

گروه اجتماعی: مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی مساجد را بهترین پایگاه‌های فرهنگی دانست و اظهار کرد: اگر دیروز مرز جنگ شلمچه بود امروز پشت بام خانه‌هایمان است پس باید مساجد امروز با توجه به رسالت سنگینی که بر دوش دارند فعال‌تر از قبل به بحث آسیب‌های اجتماعی ورود کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان امروز در جلسه روسای اتحادیه انجمن‌های اسلامی تبریز مساجد را بهترین پایگاه‌های فرهنگی دانست و اظهار کرد: اگر دیروز مرز جنگ شلمچه بود امروز پشت بام خانه‌هایمان است پس باید مساجد امروز با توجه به رسالت سنگینی که بر دوش دارند فعال‌تر از قبل به بحث آسیب‌های اجتماعی ورود کنند.
وی، گفت: برای تحقق این امر پشتیبانی دستگاه‌های دیگر نیز شرط لازم است و باید بازگشت به مسجد اولویت اصلی و دغدغه ما باشد مسجد به عنوان مرکز محله در برگزاری و هدایت فکری و رفع آسیب های اجتماعی پیشتاز باشد.
حجت‌الاسلام حسینی تاکید کرد: سازمان تبلیغات اسلامی می‌خواهد در عرصه تبلیغات و مقابله با آسیب‌های اجتماعی از قبیل مواد مخدر، طلاق، فضای مجازی و... پیشتاز باشد و لازمه این تلاش مضاعف و برنامه‌ریزی صحیح سازمان و تشکل های وابسته است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، همچنین ابراز کرد: باید هرکدام از ما مسئولیتی اجتماعی داشته باشیم. برای مثال در هیئت‌های مذهبی به غیر از مدح و عزاداری باید به حل کردن اختلاف خانواده‌ها هم پرداخته شود یا وفتی در خیابان می‌بینیم جوانی دارد منحرف می‌شود، از دست او بگیریم.
وی تصریح کرد: در مساجد هم باید هم‌اندیشی درباره اتفاقات جاری صورت بگیرد، مثلا باید این موضوع که چرا افراد کمتری نسبت به گذشته به مساجد مراجعه می‌کنند، مورد بحث متولیان مسجد قرار بگیرد.
حجت‌الاسلام حسینی تشریح کرد: اکنون باید با رویکرد خاص و تازه‌ای به بازسازی مساجد و هیات‌ها بپردازیم. باید انجمن‌های اسلامی با هیات‌های مذهبی نهایت تعامل را داشته باشند تا مسائل حل شوند.
captcha