کد خبر: 3618286
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶

ترویج بدحجابی از اهداف دشمن در جامعه اسلامی است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، با اشاره به اینکه ترویج مدگرایی و بدحجابی یکی از شیوه‌های دشمن برای تأثیرگذاری در باورهای اخلاقی جامعه اسلامی است، گفت: زنان ما باید وظیفه دینی و اخلاقی خود را در راستای رسالت انسانی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز در اجتماع مردمی صیانت از حریم خانواده در تبریز، با اشاره به آموزه های قرآنی در خصوص موضوع حجاب و عفاف گفت: حجاب نوعی عفاف درونی است که انسان را از گناه باز می دارد که نتیجه تاثیر آن بر اعمال و رفتار آن همان حجاب و پوشش ظاهری است و می‌توان گفت که حجاب میوه عفاف و عفاف ریشه حجاب محسوب می‌شود.
ترویج بدحجابی از اهداف دشمن در جامعه اسلامی است
وی در خصوص فلسفه حجاب از دیدگاه اندیشمندان و صاحب نظران دینی نیز اظهار کرد: حجاب حق الله است و حرمت زن تنها مختص خود وی و نه بستگان و اطرافیانی اعم از شوهر و برادر و فرزندان نیست و حتی اگر این افراد راضی به بی حجابی زن شوند، قرآن راضی نخواهد شد چون حرمت و حیثیت زن حق الله است و کسی حق ندارد راضی به حذف حجاب شود.
حجت‌الاسلام آل هاشم، با اشاره به اینکه ترویج مدگرایی و بدحجابی یکی از شیوه‌های دشمن برای تاثیرگذاری در باورهای اخلاقی جامعه اسلامی است، گفت: زنان ما باید وظیفه دینی و اخلاقی خود را در راستای رسالت انسانی انجام دهند تا توطئه های دشمنان اثربخشی خود را از دست بدهد.
امام جمعه تبریز، گفت: دشمن در قالب جنگ نرم هجمه گسترده ای بر علیه مبانی اخلاقی و دینی ما شکل داده و متاسفانه تا حدودی هم موفق بوده است.
حجت‌الاسلام آل هاشم یکی از علل رواج بدحجابی در جامعه را ضعف در تبیین صحیح فرهنگ اسلام عنوان کرد و گفت: ترویج فرهنگ تساهل و تسامح موجب کم توجهی به امر حجاب شده است.
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، با هشدار به خانواده‌ها برای مراقبت از نفوذ فرهنگ غرب، گفت: دستگاه‌های فرهنگی آن گونه که باید در معرفی الگوهای مناسب برای جوانان و نوجوانان موفق نبوده‌اند.
captcha