کد خبر: 3618644
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴

اخلاق و منش جوانمردی در همه رشته‌های ورزشی گسترش یابد

گروه اجتماعی: مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد گفت: اخلاق و منش پهلوانی و جوانمردی باید روز به روز در تمامی رشته‌های ورزشی گسترش یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، مسعود شریعتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد روز گذشته در همایش اخلاق و منش پهلوانی ضمن گرامیداشت 17 شوال روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای اظهار کرد: اخلاق و منش پهلوانی و جوانمردی باید روز به روز در تمامی رشته های ورزشی گسترش یابد.
شریعتی ادامه داد: ایران اسلامی همواره سرزمین پهلوانان و الگوهای اخلاق و جوانمردی بوده و این مهم، ریشه ملی و مذهبی در بین ایرانیان دارد.
وی ضمن تاکید بر الگوقراردادن سیره عملی زندگی حضرت علی (ع) توسط ورزشکاران عنوان کرد: اوج انسانیت و حرکتی که توسط حضرت علی (ع) در جنگ خندق انجام و منجر به نامگذاری 17شوال به روز فرهنگ پهلوانی شد، غلبه بر هوای نفس و غضب آن حضرت در برابر جسارت قهرمان عرب بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد  گفت: تربیت ورزشکاران پهلوان و ترویج فرهنگ پهلوانی بر ورزش قهرمانی ارجحیت دارد و از اشاعه فرهنگ پهلوانی از سیاست های وزارت ورزش و جوانان است.
captcha