کد خبر: 3618718
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰

آزادی موصل، نتیجه ایستادگی، بیداری و تبعیت از مرجعیت دینی است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان زاهدان گفت: آزادسازی موصل، پیروزی و موفقیت بزرگی برای جبهه مقاومت محسوب می‌شود؛ موفقیتی که حاصل ایستادگی، بیداری و تبعیت از مرجعیت دینی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه شهرستان زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه، 23 تیرماه، در مصلی قدس این شهرستان، گفت: آزادسازی موصل، پیروزی و موفقیت بزرگی برای جبهه مقاومت محسوب می‌شود؛ موفقیتی که حاصل ایستادگی، بیداری و تبعیت از مرجعیت دینی است.
وی اظهار کرد: آزادسازی موصل سبب شد تا بعد از سه سال، سایه شوم تروریست‌های تکفیری از سر مردم این شهر برداشته شود و موجب سرخوردگی داعش و حامیان بین‌المللی آن در جهان شود.
امام جمعه شهرستان زاهدان با اشاره به نقش مرجعیت دینی در این موفقیت، بیان کرد: این پیروزی در سایه بصیرت و جانفشانی رزمندگان اسلام بدست آمد و نقش برجسته آیت‌الله سیستانی در این موفقیت‌ها غیر قابل انکار است.
وی افزود: نیروهای تکفیری به خیال خودشان، قصد داشتند تا بعد از سوریه و عراق، ایران اسلامی را مورد حمله قرار دهند، اما نه تنها این آرزو را باید به گور ببرند، بلکه در همان خاک عراق و سوریه نیز زمینگیر شده و روز به روز شکست‌های بیشتری را متحمل می‌شوند.
آیت‌الله سلیمانی در ادامه به سالروز گشایش نخستین مجلس خبرگان رهبری در 23 تیرماه 1362 اشاره کرد و افزود: در نظام جمهوری اسلامی، خبرگان، منتخب مردم هستند و رهبر، منتخب خبرگان است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان همچنین با اشاره به پایان هفته عفاف و حجاب، عنوان کرد: ترویج عفاف و حجاب محدود به یک هفته نیست؛ همه ایام سال باید برای نهادینه کردن این فرهنگ متعالی که حامی زن در صحنه اجتماعی است، تلاش کرد.
captcha