کد خبر: 3618865
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶

اعلام برگزیدگان مسابقه طراحی یادمان بنای پروفسور حسابی

گروه فرهنگی: مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: از بین 111 اثر ارسال شده به دبیرخانه جشنواره طراحی بنای یادمان پروفسور حسابی، 3 اثر توسط هیئت داوران انتخاب و حائز دریافت جوایز نقدی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، سید محمد حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی گفت: با توجه به جایگاه فاخر پروفسور حسابی و نیاز به برجسته سازی مقام نام آوران استان، این اداره‌کل مسابقه‌ای تحت عنوان طراحی بنای یاد بود این دانشمند معاصر برگزار کرد که با توجه به نام این شخصیت عالی قدر و جوایز در خور توجه، استقبال بسیار خوبی از این مسابقه به عمل آمد. 
حسینی افزود: سه طرح به عنوان طرح‌های برگزیده انتخاب شده که به ترتیب پیمان اسحاقی از تبریز، امیر حسین رستمی زاده از تهران و صادق میرپادیاب از تهران اول تا سوم شدند.
وی افزود: از شاخصه‌های اصلی که در انتخاب این طرح از سوی هیات داوران تاکید شده، خلاقیت و نوآوری در طراحی با توجه به ویژگی‌های خاص پروژه و شخصیت علمی و فرهنگی پرفسور حسابی، مواجهه خلاقانه با ویژگی‌های خاص پروژه از جمله: شرایط خاص سایت از نظر ابعاد و اندازه‌ها و شیب، و استفاده بهینه از ساختمان موجود بنیاد دکتر، توجه به محیط پیرامونی و شرایط اقلیمی و تاریخی شهرستان تفرش،‌ ارزش‌های زیست‌محیطی و تعهدات اجتماعی بوده است.
حسینی اظهار داشت: تعداد 111 طرح ارائه شده مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت که موارد حذفی، قابل نگهداری برای مطالعه بیشتر و مورد قبول به همت داوران انتخاب شد، در مرحله اول، 96 طرح بنابر نظر مشترک داوران از رقابت حذف و 15 طرح برای بررسی و همفکری دقیق‏تر به مرحله دوم راه یافت. هیأت داوران در این مرحله با در نظر گرفتن میزان انطباق فعال طرح‌ها با معیارهای کلی کارفرما تعداد 3 طرح را به عنوان طرح‌های اول تا سوم انتخاب کرد. ضمن اینکه هیأت داوران هیچکدام از طرح‌ها را واجد شرایط جهت انعقاد قرارداد فاز 1 و 2 تشخیص نداد.
captcha