کد خبر: 3619604
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۱

دو طرح رفاهی و اشتغال‌زایی مددجویان بهزیستی خمین افتتاح شد

گروه اجتماعی: به مناسبت هفته بهزیستی 2 طرح مسکن معلولان و کارگاه قالی بافی، با حضور مدیرکل بهزیستی استان در خمین افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به مناسبت هفته بهزیستی 2 طرح مسکن معلولان و کارگاه قالی بافی امروز، ۲۵ تیرماه با حضور مدیرکل بهزیستی استان  در خمین افتتاح شد.
بهروز رفیعی٬ مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در حاشیه افتتاح این طرح‌ها گفت:  امسال هفته بهزیستی با شعار بهزیستی محور مسئولیت و سلامت اجتماعی برگزار می‌شود.
وی افزود: همزمان با هفته بهزیستی پروژه‌های اورژانس اجتماعی و مسکن خانواده‌های دارای دومعلول در مناطق مختلف استان با اعتبار 10 میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد .
رفیعی ادامه داد: مسکن معلولان و محرومین، شش مهدکودک، کلینیک مددکاری اجتماعی، سه مرکز اورژانس اجتماعی در محلات، خنداب و زرندیه و مرکز مشاوره ژنتیک را از مهمترین پروژه‌هایی هستند که مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.
وی اظهار کرد: 40هزار مددجوی معلول زیر پوشش بهزیستی استان مرکزی هستند و بر اساس برنامه‌ریزی سازمان بهزیستی تا پایان سال 97 باید برای تمام معلولان مسکن ساخته شود و بهزیستی استان تلاش دارد زودتر از برنامه دولت و امسال ساخت مسکن معلولان را تمام کند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: پنج هزار و700 زن سرپرست خانوار زیر پوشش این نهاد حمایتی هستند و با اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی و گروه‌های همیار زنان در جهت توانمندسازی آنها تلاش می‌شود.
وی با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار و دارای ارزش افزوده خاطرنشان کرد: سال گذشته 68 میلیارد ریال در زمینه اشتغال‌زایی به بهزیستی استان اختصاص یافت و امسال مبلغ 200 میلیارد ریال به این نهاد حمایتی تعلق گرفت.
اسماعیل خانجانی٬ رئیس بهزیستی خمین نیز در این آیین گفت: 247 زن سرپرست خانوار زیر پوشش بهزیستی این شهرستان هستند وتاکنون 30 زن سرپرست خانوار وام اشتغالزایی به مبلغ سه میلیارد و 100 میلیون ریال دریافت کرده‌اند.
 خانجانی افزود: 63 مددجوی تحت پوشش بهزیستی خمین مبلغ 7 میلیارد و 692 میلیون ریال وام اشتغال‌زایی دریافت کردند.
وی ادامه داد: 6 نفر وام مشاغل خانگی در زمینه خیاطی وقالی بافی و 57 نفر وام خود اشتغالی در حوزه‌های دامداری، فروشندگی، مکانیکی، جوشکاری و لوازم آرایش دریافت کردند.
خانجانی با اشاره به مسکن خانواده‌های دومعلول در روستا گفت: به این خانواده‌ها 180 میلیون ریال وام بلاعوض و 150 میلیون ریال وام باسود کم اعطا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: کارگاه قالی بافی بند ریحان با 360 میلیون ریال سرمایه اولیه شروع به کار کرد و هم اکنون 25 زن در این کارگاه مشغول هستند.
captcha