کد خبر: 3619664
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۵

شورای نگهبان مانع نفوذ دشمن در بدنه حاکمیت است

گروه اجتماعی: رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه شورای نگهبان مانع نفوذ دشمن در بدنه حاکمیت است. گفت: شورای نگهبان در طول ۴ دهه‌ گذشته وظایفش را با قدرت، دقت و قاطعیت انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، صمدعزیزی، رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان، امروز در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه شورای نگهبان مانع نفوذ دشمن در بدنه حاکمیت است. گفت: شورای نگهبان در طول ۴ دهه‌ گذشته وظایفش را با قدرت، دقت و قاطعیت انجام داده است و حافظ اسلامیت و جمهوریت نظام با صیانت از آرای مردم بوده است.
وی ادامه داد: از این روست که نزدیک انتخابات دشمن برای عبور دادن مهره‌های خود از فیلتر شورای نگهبان و تأیید صلاحیت گرفتن برای آنان هجمه‌ها عملیات روانی و جنگ نرم خود را علیه شورای نگهبان به کار می‌گیرد تا در روند بررسی صلاحیت‌ها تأثیرگذار باشند و شورای نگهبان به وظایف خویش عمل نکند.
وی با بیان اینکه مردم سالاری در کشورما ویترینی و فرمایشی نیست تصریح کرد: مشارکت ۷۳ درصدی مردم در دوازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری نشانه اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی و اطمینان از صیانت آرایشان با نظارت شورای نگهبان است.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان افزود: به فرموده مقام معظم رهبری شورای نگهبان گلوگاه و مرکز حیاتی اداره و جهت گیری کشور و مؤثرترین دستگاه برای حفظ سلامت نظام است.
وی افزود: نظارت بر اسلامی بودن قوانین، حاکمیت ولایت فقیه و حراست از قانون اساسی و نظارت بر انتخابات وظیفه‌ی اصلی شورای نگهبان است که برای نظارت مؤثر و کارآمد و مستمردفاتر استانی نیز از در دهه هشتاد تشکیل شد تا به عنوان بازوی شورای نگهبان عمل کنند.
وی گفت: با توجه به تغییر قوانین تلاش دفاتر استانی بر آموزش مستمر و مداوم ناظران درباره آخرین تحولات قانون گذاری است.
عزیزی اضافه کرد: در استان بیش از ۱۳ هزار و 200 نفر ناظر از اقشار مختلف در زمان انتخابات سازماندهی می‌شوند و نیاز به آموزش‌های مستمر دارند.
captcha